Home » Het tiende vliegtuig vliegt over Big Brother, dit keer voor Alice

Het tiende vliegtuig vliegt over Big Brother, dit keer voor Alice

Door BigBrotherNederland

Dit Big Brother seizoen lijkt het om vliegtuigen te gaan. Veel bewoners hebben al een vliegtuigje met boodschap gehad en vandaag is dat weer het geval. Het tiende vliegtuigje vliegt over het Big Brother huis, dit keer voor Alice.

Terwijl de bewoners in het zonnetje liggen zegt Big Brother: bewoners, normaal zou er nu 500 euro uit de jackpot gaan want jullie slapen en dat mag niet. Maar jullie hebben geluk want ik moet iets anders aankondigen namelijk Air Big Brother. De bewoners horen het vliegtuigje al, Tom kijkt naar boven en ziet al snel dat het voor Alice is. Niet stamelt Alice, echt? Hou op! Het is van je fan club denk ik zegt Jimmy enthousiast. Welk nummer is dit dan vraagt Karen, tien wordt er geroepen. De vliegtuig sleept de volgende boodschap achter zich aan: Go Alice We (hartje) U! Fanpage BENL & fam. Ahh zegt Alice terwijl ze naar boven kijkt. Ik hoorde al het geluid van een vliegtuigje merkt Glenn op. Alice had het echt niet zien aankomen. Nummer tien zegt Randy waarop Ashley zegt niet normaal. Ik zei nog het is mooi weer voor een vlieger grapt Alice. Nu jij nog Jimmy merkt Tyron op, dan hebben we er allemaal een gehad. Alice blijft het vliegtuigje aandachtig volgen, ze is licht geëmotioneerd. Heel mooi zegt ze enthousiast, ik ben er echt blij mee. Fanpage ook, waar gaat dit over? Ashley kan zich dat ook niet voorstellen. Als het nou van familie was dacht ik oke gaat Alice verder. Maar een fanpage en ook al op die kaart dan denk je echt huh? Uiteindelijk vliegt het vliegtuigje weer weg, Alice haar dag kan niet meer stuk.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.6]

Ook interessant:

8 Reacties

Marjan 25 maart 2024 - 16:40

Is toch gewoon niet leuk meer? Gaat nergens over, behalve copy gedrag!

Vorig jaar kwam dat op en nu ben je zonder vliegtuig niets. Belachelijk!

Beantwoord
Hans S 25 maart 2024 - 17:16

En meteen weer huilen wat is dat toch met dat huilen , vroeger zei mij moeder alleen mensen die zwak zijn huilen veel.

Beantwoord
Elly 25 maart 2024 - 17:32

De fans hebben in de gaten dat ze de laatste 2 wk aardig door de mand is gevallen en het zo met haar gedrag niet gaat redden tot de finale…..goed gezien fans…..hopelijk niet te laat …

Beantwoord
Rex 25 maart 2024 - 18:12

Wow, origineel!

Beantwoord
Alex 25 maart 2024 - 18:55

Last van vliegschaamte hebben de fans niet. Bij het volgende vliegtuig €5000 uit de jackpot!

Beantwoord
Paul 25 maart 2024 - 23:32

Welk gedrag? Er is maar 1 die door de mand valt, ashley, die schreeuwt dat ze het spel speelt, maar zelf niets kan hebben en letterlijk iedereen naar beneden haalt. Maar niet op de man, maar achter de rug om.

Beantwoord
Jongen 25 maart 2024 - 23:40

Goed voor alice zij wint big brother , de aflevering van maandag pff ashley moet zij echt overal drama om maken en met een boze kop rondlopen , ben blij dat de anderen nog plezier maken , zou best een lruke groep zijn zonder de drame queens a en k

Beantwoord
Elly A 26 maart 2024 - 06:45

@jongen. Dat denk ik ook. En Paul ook mee eens.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page