Home » Ashley, Karen en Glenn speculeren over de naderende nominaties, het wordt een sterke bank

Ashley, Karen en Glenn speculeren over de naderende nominaties, het wordt een sterke bank

Door BigBrotherNederland

Vandaag heeft Tyron een ticket voor de halve finale gewonnen en gisteren was dat Glenn. Of er nog een spel komt is onbekend maar als dat niet het geval is betekent dat dat er vandaag genomineerd gaat worden. Glenn en Ashley lopen buiten een rondje en bespreken dit kort.

Ja jongens, daar ga ik de bank op zegt Ashley. We moeten opnieuw stemmen merkt Karen op. Ja amai antwoordt Glenn. Hoeveel mensen zijn het dan nog? Zeven die mogen stemmen. Ja zegt Karen en Glenn voegt eraan toe dat er drie zijn waar je al niet op kunt stemmen. Het gaat tussen mij, Jimmy, Tom, Alice en Randy zegt Karen. Misschien krijg je wel de kans mij eraf te halen omdat je gewonnen hebt zegt Ashley dan tegen Glenn. Dat zou nog kunnen, alles kan hier. Inderdaad zegt Glenn. Uiteindelijk moeten het er twee personen zijn. Of drie als ze (Ashley) het niet meer is merkt Karen op. Het zou ook kunnen dat er een bank met vier komt zegt Ashley. Maar wel een terechte winnaar doelend op Tyron. Ik vond het ook echt leuk en ook dat twee genomineerden het gewonnen hebben. Karen gaat uiteindelijk naar binnen, Glenn en Ashley lopen nog even door.

Glenn vindt het wel mooi dat er twee genomineerden nu van de bank zijn, Ashley vindt dat ook. Dan is de ontlading echt hoog merkt Glenn op. Een druk valt dan van je schouders af. We gaan wel zien hoe het verloopt maar het zal waarschijnlijk wel nomineren zijn. Ja antwoordt Ashley, 100 procent. Het is wel zuur benadrukt Glenn, waarschijnlijk kan Karen dan naast je komen zitten. Dat denk ik niet hoor antwoordt Ashley. Ze gaan denk ik eerder aan een sterke bank denken. Je hebt Tom, Alice, Jimmy. Die gaan al niet op elkaar zegt Glenn. Klopt zegt Ashley en Glenn denkt dat als ze mogen kiezen ze waarschijnlijk op Jimmy en Karen gaan. Ja antwoordt Ashley alleen Tom zou dat niet doen. Dan zal hij op R (Randy) gaan. Ja zegt Ashley, Alice kiest wel voor Karen en Jimmy. Karen zelf, op wie zou zij gaan vraagt Glenn. Tom en ik denk op Randy antwoordt Ashley. Ik weet het zelf ook nog niet geeft Glenn toe. Het is veel te vroeg.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.2]

Ook interessant:

10 Reacties

Lydia lepee 27 maart 2024 - 12:39

Goedemiddag Fans

Nu gaat het beginnen het spel om de €,de prijs.
Spannend..
Ik gun het aan iedereen om te winnen.
Groetjes!

Beantwoord
Hendrik 27 maart 2024 - 12:59

Hoop dat Alice Randy Tom Jimmy en Ashley op de bank komen te zitten. Dan gaan hoop ik dan dat Randy en Alice naar huis gaan…..want mevrouw Alice denkt dat ze gewoon boven aan staat zeg ze steeds .

Beantwoord
Ostyn luc 27 maart 2024 - 13:16

Er zal moeten genomineerd worden op 3 deelnemers. 4 op de bank en 2 naar huis. Volgende week 1/2finale , is dus met 4 en volgende week zal de kiezer mogen beslissen wie als 4de naar huis moet. Dit is mijn beredering.

Beantwoord
Mariëlla 27 maart 2024 - 13:30

Laat Ashley het is een keer eerlijk spelen …nu NIET …gelijk beginnen tegen Glenn misschien kan je mij van de bank halen…
Mens speel is een keer eerlijk zonder iedereen op te stoken .

Beantwoord
Swiss Royalty 27 maart 2024 - 13:40

Eigenlijk zou er nu een spel moeten komen met als winst een ticket naar de finale:) Of de mogelijkheid om zo’n ticket te kopen voor een onbekend bedrag. (hopelijk koopt Ashley die dan) . Alice en Tyron verdienen die niet. ‘Geen coins, geen eten?’. Hoe durven ze dit voor te stellen. Sorry hoor, maar er zijn al zoveel egoïsten op de wereld en we weten allemaal, dat die niet voor vrede zorgen.

Beantwoord
Ostyn luc 27 maart 2024 - 13:47

Mijn redenering is fout. Wanneer er deze week 2 naar huis gaan. Blijven er nog 6 over. Dus volgende week halve finale met 6. BB help!

Beantwoord
Alex 27 maart 2024 - 14:05

Wat schieten we daar mee op?

Beantwoord
Elly A 27 maart 2024 - 15:47

Waarom zou Glenn Ashley van de bank af willen halen. En hoezo ga je dat vragen. Misschien een beetje bang aan het worden?

Beantwoord
Maria 27 maart 2024 - 19:03

Het is een feit dat in de finale een Belg en een Nederlandse zit.ik had het liefst gezien dat Jimmy en Tom in de finale zouden komen of Jimmy en Karin.

Beantwoord
Jose 28 maart 2024 - 00:11

Ik hoop dat Alice op de bank komt en dat niemand op haar stemt. Ik vind haar een tutje dat altijd iedereen op een zogenaamd lieve manier naar haar hand zet. Ik vind haar walgelijk. Ik hoop dat Asley wint dat is de enige die altijd direct eerlijk en sportief is.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page