Home » Karen in tranen door Ashley en heeft haar bedenkingen over hun vriendschap

Karen in tranen door Ashley en heeft haar bedenkingen over hun vriendschap

Door BigBrotherNederland

De actie dat Ashley voor 20.000 euro een vrijstelling gekocht heeft uit de jackpot doet bij de groep veel. Maar ook bij Karen. Ze is in tranen en kan het gewoon niet geloven. Jimmy besluit het gesprek aan te gaan en haar troost te bieden.

Huilend zegt dat Glenn ook haar maat is, maar is hij ook naar mij gekomen over hoe ik mij voel? Het is gewoon jammer. Ja echt zonde dit antwoordt Jimmy. Ik deed zoveel voor iedereen eigenlijk en ik krijg stank voor dank gaat Karen verder. Ik heb nu ook wel geleerd he, het is oke he. Zullen we dat gesprek nog aangaan met haar om te vragen waarom vraagt Jimmy. Karen antwoordt resoluut met nee. Ik word direct afgesnauwd. Ik zit er dan bij benadrukt Jimmy. Nee dat hoeft niet zegt Karen. Ik hoef het niet, ik krijg de deksel op mijn neus en dat wil ik niet. Dan hou ik liever mijn mening voor mijzelf. Het heeft geen zin dat je erover zegt. Het is ook gebeurt antwoordt Jimmy, het is nu klaar.

Glenn trekt het ook weer voor gaat Karen met een snik verder. Dit trekken het gelijk goed merkt Jimmy op. Het is niet oke benadrukt Karen. Iedereen moet alles zelf weten maar… Ik huil niet om hun als ik door de deur ga. Het zijn haar woorden he mijn vrienden zitten in Schagen. Nou mijn echte vrienden zitten ook thuis. Je kunt beter niks doen voor mensen, niks. Dat is wat dit spel je dan leert he merkt Jimmy op. Ja antwoordt Karen, het ergste van alles Ariana heeft mij hiervoor gewaarschuwd. Volgens Jimmy gaat ze nog schrikken wat zij allemaal uitgehaald heeft met mensen. En dan ga je echt denken wow. Dat is het nadeel als je wel het goede van iedereen ziet antwoordt Karen. Jimmy denkt dat ze buiten het spel een leuke vrouw is maar dit, hoe durf je dit? Ja sorry mag ik ook in shock zijn zegt Karen, wat is hier gebeurt? Hun waren er niet eens bij! Ik snap het niet. Direct je focus daar op leggen en niet hoe voelt Karen zich? Waarom is zij nu niet bij jou vraagt Jimmy. Het is altijd ikke, ikke snikt Karen. Het is altijd mijn fout. Het is niet jouw schuld benadrukt Jimmy. Je kunt er niks aan doen he? Het is nog anderhalve week schat. Daar gaat het mij niet om antwoordt Karen, het gaat om hoe de mensen nu doen en niet hier zijn voor mij. Jimmy besluit de hottub warm te maken om daar verder te huilen. We maken er nog een paar leuke dingen van, we zijn hier zover gekomen schat. Het doet nu even zeer, ik weet hoe je je voelt. Je denkt dat je vrienden hebt en je wordt gewoon verraden. Karen snapt wel dat je verder wilt als de halve finale maar niet zo. Ga er gewoon zitten en toch niet voor dat bedrag? Terwijl dat ze hier buiten goed staat. Ik zou zo graag willen wegrennen van hier.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.6]

Ook interessant:

24 Reacties

Hans S 28 maart 2024 - 14:12

Iedereen moet nu geld uit de pot gaan halen lekker slapen overdag lekker douche enz enz alles wat niet mag gewoon doen op=op , kijken hoe lang Ashley nog in dat huis zit gewoon een lege pot.

Beantwoord
Marjan 28 maart 2024 - 14:12

Tom loopt nu ook te slijmen met Ashley. Waait ook met alle wonden mee!

Beantwoord
Meta Lankenau-Ramali 28 maart 2024 - 14:17

Groot gelijk Ashley dat je nu voor jezelf bent gegaan. Wekenlang zien ze jou als de grote boosdoener daar in het huis. En maar roddelen over jou kwetsen en maar jou blijven nomineren om niet goed van te worden. Ik zie dat jij echt verdriet hebt en het zijn zeker geen krokodillen tranen die je huilt. Ze laten je niet in je waarde, jij zegt eerlijk waar het op staat en bent recht door zee je hebt een hart van goud. Er loopt daar in het huis iemand van twintig rond die steeds meer en meer een grotere mond heeft gekregen hoop dat meer mensen dat in gaan zien. Het zal is tijd worden dat zij op de bank komt te zitten. En nu vechten Ashley laat je niet klein en monddood maken door dat stelletje daar.

Beantwoord
Eduard 28 maart 2024 - 14:18

Welkom in het spel Karen, Ashley is jou nog steeds trouw maar moest ook echt wel een keer voor zichzelf kiezen! Al 6 keer op die bank dan is het ook wel een keer klaar! En ze heeft Karen nog gewaarschuwd kies voor jezelf!

Beantwoord
Cisca 28 maart 2024 - 14:21

Karen is gewoon een onvolwassen vrouw en huilt overal om als het niet in haar straatje past.

Beantwoord
Cisca 28 maart 2024 - 14:22

Karen is gewoon een onvolwassen vrouw en huilt overal om als het niet in haar straatje past. Niet alle mensen zijn eerlijk !!!

Beantwoord
Leeuw92 28 maart 2024 - 14:53

Nu is het te laat, dat de ogen van de bewoners echt open zijn gegaan. Degene die de vrijstelling heeft gekocht is bang eruit te vliegen en het vertrouwen in haar binnen het huis is zo goed als helemaal weg….

Beantwoord
Leeuw92 28 maart 2024 - 15:18

Nu is het te laat, dat de ogen van de bewoners echt open zijn gegaan. Degene die de vrijstelling heeft gekocht is bang eruit te vliegen en het vertrouwen in haar binnen het huis is zo goed als helemaal weg….

Beantwoord
john 28 maart 2024 - 15:23

Hallooooo Karen, ieder speelt nu het spel alleen en jij kunt je beter aan vlotte Jimmy houden, anders krijg jij ook geen eten meer zoals Ashly, die door de groep onder leiding van Tyro niet meer mee mag eten omdat ze geen Coins meer heeft??? Ik vraag me wel af wat voor opvoeding deze jongen genoten heeft? Bij mij zou ook de ergste vijand niet verhongeren en ik zou hem zelfs mijn laatste maal aanbieden, maar bij deze groep in BB hebben ze dit niet nodig en denken ikke en de rest kan stikke.

Beantwoord
Erwin 28 maart 2024 - 15:23

Nu komt de ware aard van Ashley naar boven nu zij in een hoek gedreven werd. Natuurlijk is het haar beslissing. Maar nu haar spelletje afgelopen. Zij kon niet meer bewoners manipuleren. Zij hebben haar door. Gelukkig gaat zij naar huis. Het heeft veel te lang geduurd met haar.

Beantwoord
bob 28 maart 2024 - 15:37

niet huilen karen. ashley zei gisteren nog tegen jouw kies voor je zelf en dat deed je niet geen vrijstelling gepakt dus eigen schuld wel zo eerlijk van ashley omdat te zeggen tegen je ze had ook niets kunnen zeggen dan was het nog meer huilen geweest

Beantwoord
Marjan 28 maart 2024 - 15:37

K*t Ashley heeft het botte lef aan Glenn te vragen wie naar de winkel ging. Ze had zelf willen gaan. Natuurlijk, wie weet had ze voor 20k meer naar huis gemogen in de winkel. Glenn had het niet door. De rest ook niet

Beantwoord
Marjan 28 maart 2024 - 15:38

Waarom blijft ze uit beeld?

Beantwoord
bob 28 maart 2024 - 15:46

arriana ging op een gegeven moment gek lullen tegen jouw in de badkamer karin weet je dat nog wel ? toen dacht iedereen buiten wat een gek is die arriana daarom is zij er uit arriana was een grote slang en jij karen ging laatst heel gemeen zitten lachen aan tafel met het andere groepje toen ashley je wat vroeg en daar viel je door de mand

Beantwoord
Jose 28 maart 2024 - 17:46

Ja Karin je zult nog meer zien als je thuis bent.

Beantwoord
Erna 28 maart 2024 - 17:48

Ach gossie hoe zal dat nou toch komen. 11 weken zie je haar amper en nu is ze boos dat er niemand naar haar toekomt als Ashley wat doet wat haar niet aanstaat. Heb je dat niet aan jezelf te danken Karen😏

Beantwoord
Alex 28 maart 2024 - 19:19

Benieuwd wie er nu uitgaat, maar het maakt me weinig uit.

Beantwoord
bob 28 maart 2024 - 21:20

en zo is dat eduard

Beantwoord
Hein 28 maart 2024 - 21:52

Hoe zou Ashley gereageerd hebben als Karen of Randy de vrijstelling voor 20000 euro gekocht zouden hebben.
Het draait alleen maar om Ashley. Die weken lang de boel heeft lopen manipuleren, heeft lopen stoken en mensen heeft beïnvloed om haar landgenoten op de nominatiebank te krijgen. Nu lukt het manipuleren en beïnvloeden niet meer en nu komen de tranen.
Dure vakantie voor 1 week.

Beantwoord
Eduard 29 maart 2024 - 00:23

In het leven is het naaien of genaaid worden!! Ashley ziet dat nu ook en is aan het naaien geslagen! 👍🏻 top hoe trouw jij bent aan jou clubje Danny Glen Tom en Karen alleen de laatste 2 laten jou nu in de steek, en dat heb je niet verdiend! Hoop dat Karen nog bij draait en inziet dat jij gewoon geen andere keus meer had.

Beantwoord
Eduard 29 maart 2024 - 00:28

Ja Hein, als als daar hebben we niks aan! En over dat stoken! IEDEREEN stookt in dat huis! Val niet 1 persoon daar op aan.

Beantwoord
hetty 29 maart 2024 - 13:07

het is de ashley show,ikke ikke ikke en de rest kan stikken

Beantwoord
Eduard 29 maart 2024 - 18:10

Gave show toch. De rest is toch niks aan!🥱

Beantwoord
Janna 29 maart 2024 - 19:38

Clubje van Ashley??? Danny?? Die wilde haar er uit hebben, had haar door, maar liet zich ompraten door Glenn.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page