Home » Glenn doet boodschappen in de Big Brother shop, dit keer zijn de special items drank

Glenn doet boodschappen in de Big Brother shop, dit keer zijn de special items drank

Door BigBrotherNederland

Ook vandaag moeten er weer boodschappen in de Big Brother shop gedaan worden. Alice gaat de bewoners af, als ze hetzelfde als gisteren mee willen eten moeten er vier coins bij worden gelegd. Ashley eet niet mee, ze eet liever een broodje. Diegene die boodschappen wil doen moet ook nog worden bepaalt. Karen hoeft niet, Ashley vandaag ook niet dus mag Glenn gaan. Glenn krijgt ook nog drie coins van Tyron om chocolade te kopen en Jimmy wil siroop. Ook krijgt hij nog door wat er gekocht moet worden: tomatensaus, paprika’s, shoarma, aubergine en kaas.

Niet veel later gaat de draaideur open en vertrekt richting de Big Brother shop. Dit is vet zegt Glenn als hij binnen komt. Big Brother heet hem welkom. Geniet en koop slim. Ondertussen in het huis zijn Ashley en Randy in de keuken bezig waar Randy te laatmet het idee komt dat Ashley beleg had kunnen vragen mee te nemen. Had gekund zegt Ashley, maar ze had zoiets van laat maar, want de communicatie loopt zo nauw nu. Ik heb ook geen idee hoe het allemaal gegaan is. Ik heb even geen zin in die dingen zeg maar. Ik snap wel wat je zegt ja antwoordt Randy. Glenn loopt ondertussen in de winkel rond. De special items zoals een boodschap van thuis en een vrijstelling zijn verdwenen. Er staat nu bier en wijn. Uiteindelijk heeft Glenn alle boodschappen en moet 25 coins afrekenen. Er ligt gewoon bier en wijn jongen zegt Glenn nog. Er ligt gewoon bier en wijn. Hij twijfelt nog om te kopen maar besluit het niet te doen. Big Brother dankt Glenn voor zijn shop. Je mag weer terug naar het huis. Glenn arriveert weer in het huis. Daar laat hij weten dat er drank stond. Het was allemaal 1 coin. Ik was twijfelen om het mee te pakken maar ik ga niet voor iedereen beslissen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.7]

Ook interessant:

4 Reacties

Lydia lepee 29 maart 2024 - 19:32

De vrede is precies terug ?

Beantwoord
Lydia lepee 29 maart 2024 - 19:45

Maar ik blijf bij mijn besluit,Ashley is een lafaard…

Beantwoord
Alex 29 maart 2024 - 19:47

Benieuwd of ze Ashley hadden laten gaan als ze wilde. Vrijgesteld is ze toch al.

Beantwoord
bob 29 maart 2024 - 22:28

volgende keer tyron,alice,randy en jimmy op de bank graag dank u

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page