Home » Jimmy mag nog een keer naar de Big Brother shop en koopt daar drank

Jimmy mag nog een keer naar de Big Brother shop en koopt daar drank

Door BigBrotherNederland

De dag verloopt rustig in het Big Brother huis. De live show is vanavond en dan komen we erachter wie het huis moet verlaten. Randy, Karen of Jimmy? De bewoners doen vandaag niet heel veel, er worden voornamelijk spelletjes gespeeld. Ashley is sinds het ontbijt niet tot amper te zien op de livestream. Karen besluit een gezichtsmaskertje te doen met onder andere Glenn. Mogelijk haar laatste maskertje in het huis. Ook vandaag moeten er weer boodschappen worden gedaan en vandaag zou Karen dat wel willen. Maar  zodra Karen het gezichtsmasker op heeft laat Big Brother weten dat ze tien minuten hebben, dan moet er weer iemand naar de Big Brother shop.

Ik ga zo niet zegt Karen met haar gezichtsmasker op. Laat Jimmy dan maar gaan. Jij mag ook gewoon he lieffie antwoordt hij. Ja antwoordt Karen, zo ga ik niet. Maar ik wil wel een wijntje. Jimmy bespreekt wat voor producten er aangekocht moeten worden. Al snel wordt er drank genoemd, aardappels en wat groente. De pot met coins wordt aangevuld en Jimmy kleed zich snel om. Daarna laat Big Brother weten dat de shopper in de draaideur mag om naar de shop te vertrekken.

Als Jimmy in de Big Brother shop aankomt zegt hij we zijn er weer. Het is nog precies zoals ik het heb achtergelaten alleen dan zonder vrijstellingen. Hij loopt als eerst richting de drank en ziet dan rum cola staan. Daar is Karen dol op. Jimmy kijkt nog even rond en bekijkt welke producten korting hebben. Daarna pakt hij een mandje, er gaat rum cola in voor Karen en Jimmy zelf, zes kleine flesjes wijn, aardappels, prei en aubergine. Daarna is het tijd om af te rekenen, Jimmy moet 17 coins betalen. Big Brother bedankt Jimmy voor zijn bezoek aan de shop. Daarna gaat Jimmy weer terug naar het huis.

In het huis stalt Jimmy de producten uit die hij gekocht heeft. Ik heb ook zes flesjes wijn vertelt Jimmy. Wat goed wordt er door de groep gereageerd. Jimmy loopt daarna naar Karen en vertelt dat er iets voor haar was. Je had misschien wel moeten gaan maar ik heb het voor je meegenomen. Daarna overhandigt hij het flesje rum cola. Oh my god zegt Karen blij en Jimmy zegt dat ze speciaal op een sokkeltje stonden. Ik dacht die ga ik voor je meenemen. Karen vraagt zich af of ze het nu al mag drinken maar dat is volgens Tyron niet het geval. Pas na 19:00 uur, staat in je contract. Karen vraagt hoeveel ze moet betalen. Ze waren 2 per stuk antwoordt Jimmy, maar ik dacht jij één en ik één. Dan doen we samen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.7]

Ook interessant:

16 Reacties

Hans S 30 maart 2024 - 16:54

Ik kijk nog maar heel weinig naar de live stream ze zitten de hele dag te kaarten en als ik iets een verschrikkelijk spelletje vind is dat wel kaarten , er zijn zoveel leuke bewoners weg waar ik wel wat mee , ik kijk alleen nog de afleveringen op TV.

Beantwoord
Annemieke van vulpen 30 maart 2024 - 16:55

Wat lief van Jimmy om ook aan Karin haar lievelings drankje te denken. Een borrel op de goede afloop. Laten we dat maar hopen proost

Beantwoord
Alex 30 maart 2024 - 16:55

Hebben ze een klok?

Beantwoord
Yvonne 30 maart 2024 - 17:22

Waarom komt jimmy drank ?

Beantwoord
Jan van Sleeuwen 30 maart 2024 - 17:30

De Generaal weet blijkbaar dat ze iets gedaan heeft wat niet goed valt bij de medebewoners en de kijkers. Door haar zet moet er vanavond iemand uit die mogelijk had kunnen winnen. Geen slimme zet van Ashlie. Zij is de volgende!!

Beantwoord
Audrey 30 maart 2024 - 18:04

Goeie zet ashley je bent een topper
Alles opmaken dan heb niemand meer wat alleen goeie vriendschap.

Beantwoord
ap 30 maart 2024 - 18:05

20000 mee naar huis genomen hebben had ik wel begrepen maar deze actie??

Beantwoord
Yvonne 30 maart 2024 - 18:25

Helemaal mee eens. 6 x op die knop drukken en vervolgens heel theatraal in huilen uitbarsten! Ze verdient het niet.

Beantwoord
Marjan 30 maart 2024 - 18:37

Ty zingt van genot bij zijn avond eten. Zo kapot lekker, gewoon een keer Prei! Smul lekker Ty!

Beantwoord
JvL 30 maart 2024 - 18:46

Beste Jan….hoe win je ‘n spel…..het is eten of gegeten worden, zo gaat het elk jaar in BB, ze heeft duidelijk aangegeven aan Karen; kies voor naaf voor jezelf, en dat heeft Asly top gedaan!
Alle Ashley fans stemmen bovendien vanavond op Karen, maar ff zggn die wint echt niet, en Randy ook niet, die had trouwens ook op de knop gedrukt als ie de kans had gehad, maar die was niet zo snel, maar dat zien we de afgelopen weken al wel toch..?!
Jimmy zou wel ‘n winnaar kunnen zijn, maar eigenlijk ook geen terechte, die waait met alle winden mee, ik vind t ‘n GEWELDIGE zet!

Beantwoord
bob 30 maart 2024 - 19:04

ashley queen gaat winnen en terecht

Beantwoord
bob 30 maart 2024 - 19:13

er gaan er 2 uit vanavond en dat zijn roffelroffelroffel…………….randy en jimmy hoera

Beantwoord
Snijers linda 30 maart 2024 - 19:42

JVL ik ook , maar hoef karen niet meer is geen echte vriendin ook al is ze niet akkoord van Asley haar zet , als je vriendin bent ga je naar uw vriendin en negeer je haar niet ,en zeker niet in een andere kamer slapen , nee zo een vriendin ben je beter kwijt dan rijk sorry

Beantwoord
Karin Driesens 30 maart 2024 - 23:12

Voor mij is er maar één winnaar en dat is Jimmy, in mijn ogen de enige in het huis die echt zichzelf is gebleven.

Beantwoord
Karin Driesens 31 maart 2024 - 01:25

Laat dat vliegtuigje voor Jimmy maar gauw komen, het is ‘m zo gegund! Jimmy is voor mij de enige in het huis die echt zichzelf is gebleven, van mij mag hij winnen!🤞🤞🤞

Beantwoord
Eduard 31 maart 2024 - 10:41

Go Ashley! Bikkel, en wat is Tyron toch een klein kind! Echt zo’n pestkop.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page