Home » Oud bewoner Dilano wekt de groep, een rat gespot en Tom verdient vijf coins

Oud bewoner Dilano wekt de groep, een rat gespot en Tom verdient vijf coins

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond hebben de bewoners genoten van het BBQ pakket die Ashley gekocht had in de Big Brother shop. Bij dit pakket zaten ook wat flesjes bier en wijn bij. Na het eten verloopt de avond rustig. Veel bewoners gaan al vroeg onder de wol. Glenn gaat slapen omdat hij naar eigen zeggen een zware dag heeft gehad. Doelend op de opdracht die eerder gespeeld is in de gameroom. Ook Jimmy wil er op tijd in, voor hem is het ook zwaar. Mijn vriendinnetje is echt weg, zo voelt het. De momenten die we hier meegemaakt hebben gaan we nooit meer meemaken merkt Glenn op als hij Jimmy en Tyron welterusten komt wensen. Randy en Tom gaan na een potje kaarten als laatste naar bed.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken in het huis. De bewoners zijn op tijd wakker en worden wakker gemaakt door de stem van Dilano. Goedemorgen allemaal, Dilano hier vanuit de buitenwereld. Het gaat goed hier, no worries. Jullie zijn ook goed bezig, de laatste loodjes, nog even doorbijten, jongens. Jimmy, voor jou, ik hoop dat je je niet schuldig hebt gevoeld dat ik naar huis ben gegaan, je hoeft je daar echt geen zorgen om te maken. I’m ok. Get your head back in the game. Ga voor die laatste loodjes en pak de winst. Ik geloof in jou, you got this.

Daarna staat de groep op hun gemak op, doen een kaartspelletje en er wordt gewandeld in de tuin. Randy en een aantal andere bewoners hebben een rat gespot. Ze denken dat het door de popcorn komt van de eerdere bioscoop avond. En dat het beestje daar op afgekomen is. Buiten wandelen Tom en Jimmy ook wat rondjes. Jimmy denkt dat er vandaag weer een spel komt om een ticket te winnen voor het finalespel. Dan gaat het alarm voor de verdienopdracht weer. Dit keer is Tom aan de beurt om symbolen te onthouden en in te voeren op de tablet. Hij toetst de juiste symbolen en volgorde in en heeft vijf coins verdient. Wat gaat deze dag allemaal nog brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.9]

Ook interessant:

3 Reacties

Lydia lepee 1 april 2024 - 11:05

Het kan niet beter nu!

Het is gedaan met opstokerij!

Beantwoord
Elisabeth maria 1 april 2024 - 12:49

Wanneer worden de bewoners nu eens gezegd dat niet zaterdag maar de 13de de finale is word er niet goed van dat gespeculeerd komop bb vertel het ze

Beantwoord
Yvonne 1 april 2024 - 13:04

Leuk wakker gemaakt door dilano waaren ze verbaast ?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page