Home » Big Brother roept Ashley, Randy en Tom op om te strijden voor een plek in de finale week

Big Brother roept Ashley, Randy en Tom op om te strijden voor een plek in de finale week

Door BigBrotherNederland

Deze dag is een extra spannende dag voor Ashley, Randy en Tom. Zij hebben namelijk een ticket voor het finale spel wat vandaag gespeeld zal worden. Tijdens het ontbijt wordt er al veel over gesproken.

Zo laat Randy weten dat hij er veel zin in heeft. Ashley sluit zich erbij aan, het voelt wel anders dan andere spellen. Je weet dat je iets gaat doen wat belangrijk is. En dat voel je. Heb jij dat niet Tom? Nee antwoordt ik heb dat spel op een eerlijke manier gewonnen… Wat bedoel je daarmee te zeggen vraagt Ashley. Gewoon op een eerlijke manier gewonnen voor mij eigen antwoordt Tom. Dat geld toch voor iedereen merkt Ashley op. Ja zegt Tom, ik zeg toch voor mij eigen. Op een eerlijke manier gewonnen. Ik ben daar alleen binnen geweest, voor mij eigen, een spel gespeeld. Ik heb dat echt kunnen spelen, het was op mijn lichaam geschreven dus ik ben daar blij voor. Je hoeft je er niet aangevallen op te voelen omdat je er zo direct op reageert. Ik wist niet dat je het zo ervaarde antwoordt Ashley. Soms wel geeft Tom toe en Ashley zegt op haar beurt vervelend. Soms wel zegt Tom kortaf terug. Na het ontbijt gaan Ashley en Glenn even wanddelen. Al snel begint Ashley over medebewoner Tom. Zag je die Tom? Gelijk even die sneer he. Oh over dat eerlijke gewonnen antwoordt Glenn. Ik vond het ook wel een raar antwoord. Dan vraag je toch om een sneer terug merkt Ashley op. Wie hem kaatst kan hem terugverwachten. Ik weet niet of het expres was zegt Glenn maar volgens Ashley kon je het wel aan zijn houding aflezen. Als je een normaal gesprek voert zeg je dat niet zo. Weet je wat mensen vergeten hier, elke keuze die je hier maakt is een eerlijke keuze. Het is gewoon een spel. Maar het is gewoon het feit dat hij even moet sneren.

Na een geluidssignaal zegt Big Brother: bewoners, gedurende de week zijn er drie speltickets gewonnen. Door Tom, Randy en Ashley. En het moment is aangebroken om deze te verzilveren. Trek jullie sportkleding aan. De drie bewoners trekken hun sportschoenen aan, de meeste hadden al sportkleding aan. Ashley is duidelijk gespannen en dat geeft ze dan ook toe aan Randy. Het wordt leuk antwoordt Randy, hiervoor zijn we voor gekomen man. Daarna gaat het drietal bij de deur van de gameroom staan maar moet enige tijd wachten. Het drietal geeft elkaar nog eens een knuffel. Ook Tom oogt duidelijk gespannen. De final game zegt Randy terwijl hij staat te wachten. Big Brother spreekt uiteindelijk de groep weer toe. Ashley, Tom en Randy jullie mogen bij de gameroom gaan staan. Alle andere mensen er zover mogelijk vandaan. De overige bewoners wensen het drietal veel succes en gaan daarna de gameroom in. De rest van de bewoners wachten af tot het spel voorbij is. Wordt vervolgd!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.7]

Ook interessant:

10 Reacties

Ward 3 april 2024 - 09:54

Hopelijk kan het spel eerlijk gespeeld worden zonder beinvloeding zodat dat As niet wint

Beantwoord
Joes 3 april 2024 - 09:55

Ach Ashley jij voelt je weer aangesproken.
Tom heeft gelijk jij niet op een eerlijke manier.
Jij hebt het gekocht.

Beantwoord
Lydia lepee 3 april 2024 - 10:02

Winnen Tom!

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 3 april 2024 - 10:13

Ik hoop dat Randy en Tom in de finale week zitten.
Succes.

Beantwoord
Elly 3 april 2024 - 10:15

Gefeliciteerd Ashley met je finaleticket !

Beantwoord
Chris 3 april 2024 - 10:17

Denk dat Ashley gewonnen heeft met het finalespel,proficiat,

Beantwoord
Eduard 3 april 2024 - 11:46

Proficiat Ashley! Mag hopen dat je wint! 🙏🏻Een topper ben je💪🏻

Beantwoord
Adri 3 april 2024 - 12:29

@joes Welk deel van je eigen spel spelen snap je niet???????

Beantwoord
Collie haas 3 april 2024 - 15:56

Hahahaha verdiend en ‘eerlijk’ gewonnen! Congrats Ash, heerlijk voor de twee ballenjongens. Hoop dat Glenn wint, Ash net 2e

Beantwoord
Marc Croes 6 april 2024 - 17:59

De eerste die volgende week naar huis ga is Ashley

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page