Home » Oud bewoner Lenie wekt de bewoners in het huis

Oud bewoner Lenie wekt de bewoners in het huis

Door BigBrotherNederland

Gisteren heeft Jimmy weer boodschappen moeten doen. Hij koopt uiteindelijk bami, bloemkool, prei, paprika en eieren gekocht. Hij moet 14 coins afrekenen hiervoor. Daarna keert hij weer terug naar het huis. Jimmy deelt mede dat ze waarschijnlijk nog wel een opdracht krijgen om coins te verdienen. Na het avondeten duurt het niet lang voordat het alarm loeit voor de langdurige verdienopdracht. Glenn is aan de beurt en weet de symbolen goed te onthouden en in te voeren. Hiermee verdient hij 5 coins. Niet lang daarna is de volgende bewoner aan de beurt, dit keer Ashley. Ook zij weet de symbolen juist in te voeren. Een paar minuten is Jimmy, ook hij is weer 5 coins rijker. Uiteindelijk gaat iedereen op tij naar bed.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken en ook vandaag wekt een oud bewoner de huidige bewoners. Dit keer neemt Lenie het woord: Goedemorgen bewoners! Hier ben ik weer, Lenie. Wat een avontuur en wat doen jullie het goed. Het Big Brother avontuur is bijna aan het einde gekomen. Hou nog even vol want het is ook zo voorbij! De finale is in zicht. Ik wil Randy, Glenn, Tom, Jimmy, Ashley en Alice zeggen dat jullie allemaal toppers zijn. En dat ik trots ben op jullie allemaal. Ik kijjk nog elke dag naar de live stream, het is mooi om naar jullie te kijken. Ik wens jullie nog heel veel succes. Laat de beste winnen, ik zie jullie snel in die finale. Groetjes jullie plaaggeest Lenie Gerrits. Dat is gezellig lacht Jimmy, ook Alice lacht. Ik word er helemaal blij van zegt Jimmy. Inmiddels zitten de bewoners aan het ontbijt, wat gaat deze dag allemaal brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 5]

Ook interessant:

2 Reacties

Lydia lepee 3 april 2024 - 09:05

Goedemorgen Fans,

Wie verdient het te winnen ?
Ik ga voor Tom …

Beantwoord
Alex 3 april 2024 - 09:12

Niet veel gebeurd eigenlijk.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page