Home » Volgens Tom gaat Jimmy hem niet veiligstellen bij de nominatie, Jimmy wil niet tactisch stemmen

Volgens Tom gaat Jimmy hem niet veiligstellen bij de nominatie, Jimmy wil niet tactisch stemmen

Door BigBrotherNederland

Ashley heeft een ticket voor de halve finale gewonnen. Ze heeft vrijstelling en mag dus ook volgende week, de laatste week in Big Brother verblijven. Of er genomineerd gaat worden is nog even afwachten, de bewoners verwachten van wel. Tom praat met Alice over het verdere verloop van het spel.

Alice denkt dat ze vandaag nog wel moeten nomineren maar dat komt allemaal goed. Ik ga jou saven en Jimmy jou ook dus je zit er toch wel bij. Nee antwoordt Tom, Jimmy niet. Heeft hij net gezegd, dat hij mij niet meer gaat saven. Waarom vraagt Alice. Tom vertelt dat Jimmy al bezig was over de stemming toen ze aan het wandelen waren en toen zei hij dat. Maar dat is niet erg, dat is zijn keuze benadrukt Tom. Alice vraagt verbaasd wie Jimmy dan zou willen saven. Hij is toch jou beste vriend? Ja maar ik weet het niet zucht Tom. Karen had ook tegen hem gezegd over het feit van Ashley. En bij hem op het feit van mij omdat ik voor jou had gekozen en zij (Ashley) daar (doelend op de gameroom waar ze voor 20.000 vrijstelling kocht). Gisteren zij hij ook al ik weet dat iedereen op mij gaat en dat ik op Alice zou gaan. En zei dat hij hoopt dat ik win. Dat hoop ik ook zei ik maar ik wil geen druk op mijzelf leggen. Alice benadrukt dat wie Tom zou kiezen dat niet erg zou vinden. Dat weet ik antwoordt Tom.

Uiteindelijk gaan Tom en Jimmy ook nog even buiten lopen. Al snel gaat het over de mogelijk nominatie. Als ik op de bank zit zaterdag maakt me dat niet uit zegt Tom. Dan heb ik een peiling. Je zei toen straks dat je niet wist of je op mij zou kiezen. Als ik naar huis moet heb ik mijn mooiste cadeau wat thuis op mij wacht. Jimmy wil uitleggen waar zijn keuze zit. Als ik denk zoals het gaat. Als ik voor jou kies dan wordt jij twee keer vrijgesteld en Alice ook. Door wie wordt Alice vrijgesteld vraagt Tom. Door mij en Randy antwoordt Jimmy. Wil je tegen mij op de bank zitten vraagt Tom door. Nee dat wil ik niet benadrukt Jimmy. Ik wil niet op de bank zitten maar het is of jij of ik. Maar ik denk dat ik bij mij keuze blijf en voor mijn gevoel ga en jou eraf haal. Tom snapt niet hoe hij denkt. Volgens Jimmy zijn ze met zes, je kunt niet op jezelf en niet op Ashley. Dus jij kan kiezen uit Glenn, Randy, Alice en mij. Stel jij kiest voor Jimmy, Randy kiest voor Alice, Glenn kiest voor jou. Tom denkt niet dat Glenn voor hem gaat, eerder voor Jimmy. Dus dan kan het al niet. Hij heeft de vorige keer ook niet voor mij gekozen maar jou. Dat weet ik niet meer antwoordt Jimmy met een zucht. Het is ingewikkeld, ik denk dat ik bij mij keuze blijf. Ik wil niet tactisch stemmen. Jimmy denkt dat Ashley Tom wel vrij gaat stellen, ze heeft nog nooit op hem gestemd. Misschien moet ik het gewoon loslaten, als ik iemand mag vrijstellen volg ik gewoon mijn gevoel.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.8]

Ook interessant:

8 Reacties

Elly 3 april 2024 - 12:42

Tom je bent weer eens niet goed bezig, je loopt al heel de dag proberen te ronselen,
Bovendien Jimmy heeft gelijk toch…waarom zou hij jouw moeten saven terwijl jij hem zelf afgelopen zaterdag op de bank gezet hebt en hij bijna naar huis moest, toen moest je zo nodig aaAlice vrijstellen
Nou ga dan lekker tegen haar aan miepen, als Jimmy bijv Glen wil vrijstellen is dat zijn goed recht
Verder vind ik Tom die beschuldigingen over Ashley not done en ook nog eens gelogen ooien dat geroddel met Alice elke keer achter iemands rug siert je ook niet
Jammer dat je niet tegenverliezen kan

Beantwoord
bob 3 april 2024 - 13:55

wat een draai in een keer van alice die niet randy gaat saven niet te vertrouwen dus

Beantwoord
bob 3 april 2024 - 13:58

alice is de volgende hop hop

Beantwoord
Elly 3 april 2024 - 19:02

@bob die is bij mij 7 wk geleden al door de mand gevallen, ze is nu Tyron kwijt waarom denk je anders dat ze zo jankte toen hij weg was en zenig nu vriendjes met Tom die wel op haar lijn ligt met sluwheid dus Randy heeft t nakijken

Beantwoord
Nick 3 april 2024 - 20:23

Niemand is te vertrouwen als het er op aan komt

Beantwoord
Carin 4 april 2024 - 01:15

Nee hoor Alice is een topper samen met Jimmy en Randy personen die geen toneel spelen maar echt een goed karakter hebben.

Beantwoord
Elly 4 april 2024 - 11:47

@ Carin als er een iemand niet eerlijk is geweest is t Alice wel, waarschijnlijk kijk je niet veel live dan zou je al n wk of 5 moeten weten dat ze geen karakter heeft maar geprobeerd heeft iedereen om de tuin te leiden, dus laat dat topper maar achterwege

Beantwoord
Alex 4 april 2024 - 17:24

Tom is al lang genoeg gespaard gebleven.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page