Home » Ashley koopt een persoonlijk voorwerp in de Big Brother shop

Ashley koopt een persoonlijk voorwerp in de Big Brother shop

Door BigBrotherNederland

Ook vandaag moeten er weer boodschappen gedaan worden in de Big Brother shop. Vandaag gaat Ashley. Ze heeft het er al heel de dag over. Mocht er een persoonlijk item zijn zou ze het graag willen kopen. Als Ashley de shop in stapt koopt ze een paar producten voor de groep. Zo koopt ze tomatensaus en kaas. Voor Jimmy zou ze wijn kopen maar dit is momenteel niet  in de winkel te verkrijgen. En zichzelf besluit ze een persoonlijk voorwerp te kopen. Dit persoonlijke voorwerp kost 7 Big Brother coins. Big Brother bedankt Ashley en daarna mag ze weer terug het huis in.

Als Ashley weer terug in het huis is vertelt ze aan Randy  dat ze arm is en een persoonlijk voorwerp gekocht heeft. Ik kan nog een keer eten kopen en anders eet ik zaterdag weer brood. Ik heb al zo lang het persoonlijke voorwerp willen halen en ik dacht verrek maar. Ik begrijp het antwoordt Randy, je moet je niet laten tegenhouden. Als dit is wat je wilt moet je het gewoon doen joh. Jimmy vindt het leuk voor haar als hij hoort over het persoonlijke voorwerp. Ik heb wel staan twijfelen geeft Ashley toe. Anders eet ik zaterdag wel brood, dat maakt mij niet uit. Ik wilde het zo graag hebben, ik wil mijn leven aan jullie laten zien. Uiteindelijk moet Ashley naar de dagboekkamer om haar persoonlijke item te halen. Ze heeft een paar foto’s gekregen die ze trots aan een aantal medebewoners laat zien. Ze heeft ze al aan de muur bij haar bed gehangen. Randy en Jimmy zijn blij voor haar. Niet veel later gaat  Randy weer richting de keuken om te koken, vanavond staan er weer pizza’s op het menu. Wat zou er vanavond allemaal nog gebeuren in het huis?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.6]

Ook interessant:

8 Reacties

Se 4 april 2024 - 19:20

Doet ze goed..
Leuk een paar foto’s van je familie 🤗

Beantwoord
Lydia lepee 4 april 2024 - 19:42

Iet veel te zien op de live steam..niks zeg maar!

Beantwoord
Alex 4 april 2024 - 20:01

Wel duur, 7 coins voor een paar foto’s, maar dat weet ze ook niet van tevoren denk ik.

Beantwoord
Elly A 4 april 2024 - 21:12

Dus moeten de andere haar eten weer kopen. En een grote mond over andere.

Beantwoord
Gerda 4 april 2024 - 21:44

tuurlijk zei is de ezich wat gunt . dan maar weer brood etennige die

Beantwoord
bob 5 april 2024 - 10:28

daar is het toch voor die coins om wat te kopen groot gelijk ashley jij wordt de winnaar van big brother

Beantwoord
Eduard 5 april 2024 - 10:36

Nee ELLY A, wel bij de feiten blijven! Ze zegt toch dat ze gewoon brood eet!

Beantwoord
Elly A 5 april 2024 - 16:35

Tuurlijk zegt ze dat Edward. Ze weet toch wel dat de andere zo aardig zijn om haar eten te geven

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page