Home » Het dertiende vliegtuigje vliegt over het Big Brother huis voor Ashley en Glenn

Het dertiende vliegtuigje vliegt over het Big Brother huis voor Ashley en Glenn

Door BigBrotherNederland

De ochtend verloopt vrij rustig in het Big Brother huis. Maar dan is er opeens een stream onderbreking. Als er weer beeld is staan de bewoners buiten omhoog te kijken. Er is weer een vliegtuigje die over het Big Brother huisje vliegt.

En al snel wordt duidelijk dat het vliegtuigje speciaal voor Glenn en Ashley is. Dit is cool zegt Ashley, oh my god. Dit is echt tof he Glenn. Ja antwoordt Glenn terwijl hij omhoog kijkt. De rest van de bewoners kijken ook mee. En dat op een regenachtige dag dat ik dat nog moet meemaken lacht Glenn. De rest gaat onder het afdak staan of naar binnen. Ashley en Genn blijven in de stromende regen kijken. Het vliegtuigje sleept de volgende boodschap mee: “Queen Ash King Glenn (hartje) your fans”. Ik stond net buiten en ik hoorde het vliegtuig al vertelt Glenn daarna. Nog voordat Big Brother iets liet weten. Echt heel tof benadrukt Ashley nog maar een keer. Gewoon een vliegtuig samen antwoordt Glenn, wie had dat kunnen dromen? Dat is toch cool zegt Ashley lachend. We hebben gewoon gezamenlijke fans, zot he?! Echt zo leuk. Glenn vindt het gewoon mooi dat je dit op het einde krijgt. Echt bizar zegt Ashley terwijl ze wat handkusjes in de camera doet. En dat hartje er ook weer bij, zo leuk! Dit is wel echt, echt een cadeau. Je kunt het gewoon niet geloven dit. En dat even op vrijdag. Pff ja zegt Glenn, ik zei nog ik hoorde het geluid. Ik dacht jij slaat door lacht Ashley. En ik nog die wordt niet goed joh. Echt ziek, gewoon gezamenlijke fans maat merkt Glenn op.

De twee blijven nog enige tijd kijken tot het vliegtuigje weer vertrekt. Daarna gaan ze naar binnen. Volgens Ashley maakt het dit wel helemaal af, king en queen. Binnen zegt Ashley dat ze even van haar apprepo is. Glenn vraagt zich af of ze nu vijf coins krijgen. Volgens Tom wel en Glenn merkt op dat er een naam gezegd is maar het uiteindelijk voor twee bleek te zijn. Vermoedelijk moesten de bewoners raden voor wie het vliegtuig was. Maar of ze ook echt coins krijgen is nog even afwachten. De dag van Ashley en Glenn kan in ieder geval niet meer stuk.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.6]

Ook interessant:

9 Reacties

Elly A 5 april 2024 - 11:34

Waarschijnlijk van de familie. Kost 325,00 euro

Beantwoord
Eduard 5 april 2024 - 11:54

The King en Queen inderdaad! Wat een tof stel!

Beantwoord
Alex 5 april 2024 - 12:03

Als ze het bb-huis op Schiphol zetten zien ze nog meer vliegtuigen.

Beantwoord
Leeuwke92 5 april 2024 - 14:58

Laat die fanfare maar door de deur komen voor de King en Queen, hahaha…..

Beantwoord
Gerardus 5 april 2024 - 15:11

Elly A. Maak jij je daar xo druk om……gewoon geweldig gedaan van Familie en Fans

Beantwoord
Marjan 5 april 2024 - 17:15

Begint onzin te worden!

Beantwoord
Meta Lankenau-Ramali 5 april 2024 - 19:27

Wat fijn voor Glenn en Ashley dat ze samen een vliegtuigje hadden. Het is een prachtig duo altijd al geweest. Wat zou het fijn zijn en onvergetelijk als ze samen Big Brother winnen met het zelfde bedrag , want alles is anders. The King en Queen hand in hand het Big Brother huis uit 13 april samen naar buiten. Hoop het .

Beantwoord
Ms 5 april 2024 - 20:44

Wordt gek van die vliegtuigen, niet meer bijzonder

Beantwoord
Ms 5 april 2024 - 20:45

Klaar met ashley en glenn iem anders aan de beurt

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page