Home » Tyron legt uit waarom hij vertrokken is: ik kan het geld gewoon goed gebruiken

Tyron legt uit waarom hij vertrokken is: ik kan het geld gewoon goed gebruiken

Door BigBrotherNederland

Tyron heeft deze week Big Brother verlaten voor een geldbedrag van 15.000 euro. Maar hoe is dit moment in de dagboekkamer verlopen? Je leest en bekijkt het hier terug.

Kijk het is een heel mooi bedrag begint Tyron. En ik heb echt een heel mooi avontuur gehad hier. Ik heb alles meegemaakt wat ik wil. En ik mis thuis ook wel heel erg. Het knaagde aan mij ook heel erg moet ik wel gaan? Misschien is dit wel het moment dat ik voor mijzelf moet kiezen. Ik kan dit (geld) goed gebruiken. Big Brother vraagt of hij ingaat op zijn voorstel en Tyron laat weten dat hij het pakt. Duidelijk Tyron antwoordt Big Brother, dan is het besloten. En feliciteer ik jou met het bedrag van 15.000 euro. En wil ik jou ook bedanken voor de mooie tijd hier in het hus. Je inzet, de sfeer die je hebt gebracht, het plezier. Dank je wel daarvoor. Ik wil jou ook graag bedanken dat ik hier mocht zijn zegt Tyron. Ik heb een super mooi avontuur gehad, mooie mensen mogen ontmoeten. Ik heb hoogtepunten gehad en ook zeker dieptepunten. Het was zwaar en intens maar ik heb vooral heel erg genoten. Ik ben dankbaar dat ik hier heb mogen zijn en op deze manier mijn avontuur beëindigen is een beetje gek maar ik denk dat ik voor mijzelf de juiste keuze heb gemaakt. Ik kan het gewoon goed gebruiken. En kan ik het op deze manier afsluiten. Sorry guys voor binnen, ik zie jullie snel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Big Brother 2024 (@bigbrothernlbe)

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.9]

Ook interessant:

6 Reacties

JvL 5 april 2024 - 10:29

Jammer dat we nooit zullen weten wat z’n reactie was geweest, als iemand anders dit zelfde had gedaan…..want over anderen had Tyron altijd wel zijn (negatieve) mening klaar….
Nooit meer zo snel oordelen zou ik zeggen!

Beantwoord
Swiss Royalty 5 april 2024 - 14:25

Tyron … grote mond en maar oordelen over anderen …. Zwak hoor! De laatste week, pffft! Maar blij dat ik zijn mening en zijn achterdochtige opmerkingen niet meer hoef aan te horen:)

Beantwoord
Gerardus 5 april 2024 - 15:09

Heel zwak van hem. Had de grootste mond en nu doet hij het zelf.. zijn Vriend Randy en bigbrother vriendin Alice heeft hij gewoon erg genaaid…..dus Tyron nooit meer gek praten over Ashley.

Beantwoord
anita 5 april 2024 - 18:44

Niet zo jaloers doen dat Tyron 15 k kreeg om te gaan. Weggooien voor een vrijstelling is heel anders vind ik
Ik had t ook gedaan de sfeer was echt niet om te blijven.
Lekker op safari met je ma herinneringen maken zoals mijn kinderen dat noemen.

Beantwoord
Jolanda 5 april 2024 - 21:43

Goed gedaan gun hem

Beantwoord
Susanne 5 april 2024 - 22:20

Hij heeft groot gelijk. Verstandige keuze. Hij heeft een mooi avontuur beleefd, mag vertrekken uit de grote Ashley-show, mét 15.000 euro, en kan daardoor een aantal dromen in vervulling laten gaan. Hij heeft nooit zijn plek in de volgende ronde in Big Brother gekocht, zoals Ashley. Hij heeft het geld aangenomen om te vertrekken uit dit avontuur. Op naar nieuwe avonturen, Tyron 🙂👍🩷

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page