Home » Het veertiende vliegtuigje vliegt over het Big Brother huis speciaal voor Randy

Het veertiende vliegtuigje vliegt over het Big Brother huis speciaal voor Randy

Door BigBrotherNederland

Inmiddels is er weer een nieuwe dag aangebroken in het Big Brother huis. En vandaag zijn de bewoners niet gewekt door een oud bewoner zoals dat de afgelopen dagen wel het geval was. Tom stond al vroeg op, hij heeft het ontbijt deze keer klaargemaakt.

Inmiddels hebben de bewoners weer ontbeten en al snel meldt Big Brother zich. Bewoners, wisten jullie dat er speciaal voor jullie avontuur extra personeel is aangenomen? Bij de verkeersleiding van luchthaven Schiphol? En wel om al het luchtverkeer boven mijn huis in goede banen te leiden. Ga naar buiten, kijk en geniet!

De bewoners staan naar boven te kijken en al snel is duidelijk voor wie het vliegtuigje is: Randy. Dit keer hoorde ik het wel zegt Ashley enthousiast. Randy kijkt blij omhoog en zegt wauw man! Gruwelijk, dit is dik. Randy krijgt knuffels van zijn medebewoners. De rest vind het echt heel leuk. Het vliegtuigje sleept de volgende boodschap met zich mee: “Ran & Ty Bro’s 4life (hartje) fans & fam”. Ja Ty zegt Randy blij, bro’s 4life! Ashley vraagt zich wel af hoe over hyped het programma nu is. Randy denkt dat het goed en veel doet. Leuk hoor Ran zegt Ashley, een groter cadeau kon je nu niet krijgen. Echt he antwoordt Randy, zon, vliegtuig. Fijn om de dag te beginnen merkt Glenn op. Het is een hele mooie dag eindigt Randy als het vliegtuigje weer wegvliegt.

Het beloofd een spannende dag te worden voor de genomineerden. Vanavond is immers de live show en een van de genomineerden moet het huis net voor de finale week verlaten. Maar wie wordt het? Tom, Randy of Glenn? Je kunt nog altijd stemmen via onderstaande linkjes.Let er wel op dat je stemt op de bewoner je in het huis wilt houden.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.3]

Ook interessant:

5 Reacties

Sylvia van der Meis-Strauss 6 april 2024 - 11:03

Randy

Beantwoord
Elly 6 april 2024 - 11:42

Leuk voor Randy , hopelijk levert t wat extra stemmen op zodat Tom naar huis dat vanavond
Tom en Alice waren er weer eens niet bij buiten walgelijke egoïsten die twee verdienen Alkmaar
Tom vanavond weg daarna maandag Alice dan krijgen we n veel leukere sfeer in t hui…eindelijk

Beantwoord
Alex 6 april 2024 - 12:42

Het wordt nu een wedstrijd wie de meeste vliegtuigen krijgt.

Beantwoord
Hendrik 6 april 2024 - 13:58

RANDY RANDY RANDY kom van de bank af kleine Bankhanger….kom nou. JA MAN IK KOM 😴😴😴 kijk een vliegtuig Voor je, JA Man. Ik zie het leuk hoor,

Beantwoord
Sofietje 6 april 2024 - 15:31

Top!!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page