Home » Big Brother deelt de Big Brother 2024 awards uit en de bewoners krijgen een klein feestje

Big Brother deelt de Big Brother 2024 awards uit en de bewoners krijgen een klein feestje

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond hebben de bewoners lekker gegeten. Er stonden allerlei producten klaar met een kaartje voor Ashley. Het is een recept voor onder andere tom ka kai soep en voor Randy is het zijn favoriete eten pasta zalm. De bewoners gaan aan de slag met het koken van eten. En als het klaar is gaan ze met zijn vijven lekker buiten zitten om te eten.

Big Brother spreekt de bewoners toe na het eten. Bewoners, normaal worden de prijzen pas uitgedeeld bij de eindstreep maar mijn huis, mijn regels en jullie spel. Daarom tijd voor de uitreiking van de online awards. Doe jullie mooiste kleren aan, over een half uur start de Big Brother 2024 award show. De bewoners reageren enthousiast en gaan meteen aan de slag met zichzelf omkleden. De mooiste outfits gaan aan en als iedereen klaar is gaan ze bij de gameroom staan wachten. Maar dat is blijkbaar niet de bedoeling. Big Brother spreekt zijn bewoners toe: fijn om te merken dat jullie na al die weken bij iets leuks meteen denken aan de gameroom maar jullie mogen naar de woonkamer.

De bewoners gaan op de bank zitten en Big Brother neemt weer het woord. Bewoners, zaterdag zal een iemand van jullie naar huis gaan met de titel: winnaar Big Brother 2024. Maar vanavond worden er ook prijzen uitgedeeld: awards. Waarvan de winnaars bepaalt zijn door de online kijker. Jullie  grootste fans dus. Win je een award? Dan moet je uiteraard ook even een dankwoord richten aan jullie fans. En bij zo’n feestelijke avond hoort natuurlijk een hapje en een drankje. De bewoners klappen enthousiast. De draaideur gaat open en daar liggen snacks klaar met bier en wijn. Zodra iedereen weer met een drankje zit laat Big Brother weten dat het tijd is voor de eerste categorie. En dat is de award voor de professional snoozer. Deze wordt uitgereikt aan Alice. Daarna worden de volgende awards nog uitgedeeld: Murderer of the dancefloor  aan Karen.
Secret agent aan Ashley, The peacekeeper aan Glenn, The Taste Sensation aan Randy, Captain Chaos aan Ashley, The Nightowl aan Glenn, The Laughter Legend aan Jimmy, Dramaqueen aan Ashley en Clumsy Catastrophe aan Jimmy. De bewoners krijgen voor de uitreiking van een award ook nog wat ondersteunende filmpjes te zien.

Big Brother hoopt dat iedereen ervan genoten heeft. Ik hoop dat de winnaars vereerd zijn met hun prijs. Dat ze dit koesteren. Over genieten gesproken, Randy en Ashley voor één van jullie is het de laatste avond hier in huis. En daarom een uur lang muziek! Jullie lievelingsmuziek, geniet ervan! De bewoners doen een groepsknuffel en zijn er erg blij mee. De muziek gaat aan en het feestje kan beginnen!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.8]

Ook interessant:

4 Reacties

Schokkaert marleen 8 april 2024 - 09:56

Normaal zit er toch 1 belg en 1 nederlander in de finale?
Waarom moet glenn nog meespelen?

Beantwoord
Anna 8 april 2024 - 15:02

Omdat Glenn een Belg is Marleen

Beantwoord
Anneke 8 april 2024 - 17:16

Wie zegt dat? Dat is nooit een “regel” geweest

Beantwoord
Marc Croes 9 april 2024 - 15:34

Glenn is de winnaar van big brother 2024

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page