Home » Alice krijgt haar lievelingseten en de bewoners moeten een ruimtelijk inzicht opdracht doen in de gameroom

Alice krijgt haar lievelingseten en de bewoners moeten een ruimtelijk inzicht opdracht doen in de gameroom

Door BigBrotherNederland

Gisteren kregen de bewoners te horen dat de voorraadkamer geopend was. De bewoners gingen snel kijken en daar stonden ingrediënten klaar voor macaroni stroganoff. Het lievelingseten van Alice. Ook zit er een briefje bij namens opa en oma. Waarin het volgende staat: “Veel succes met het bereiden van de macaroni volgens oma’s recept. Geniet ervan! Wij zijn ontzettend trots op jou. Nog eventjes volhouden lieverd. Voor je het weet eten we dit weer gezellig samen! Dikke knuffel van opa en oma”.  De ingrediënten worden in de keuken gezet en Alice maakt het gerecht klaar. Daarna eten de bewoners het lekker buiten op.

Daarna beginnen de lichten te flikkeren maar er klinkt geen geluid. De bewoners denken dat het om een test gaat maar Big Brother neemt  toch het woord. Bewoners, zaterdag is het zover. Dan kennen we de winnaar. En naast de prachtige titel is er natuurlijk ook de jackpot. De jackpot is gestart op 100.000 euro en staat nu op 53.566 euro. Nog altijd een heel mooi bedrag. Maar daar kan vandaag nog wat bij komen. Jullie spelen zo dadelijk een game waar ruimtelijk inzicht een kwaliteit is. Die tijdens het spel goed van pas komt. Jullie spelen het spel individueel en jullie kunnen op die manier geld winnen. Maar jullie spelen niet allemaal voor hetzelfde bedrag. Jullie spelen elk afzonderlijk en zetten hierop geld in. Tweehonderd euro, vijfhonderd euro, zevenhonderd euro en duizend euro. Het spreekt voor zich dat jullie de duizend euro inzet inzetten bij iemand waarvan jullie denken dat diegene het zeker gaat halen. Dus nogmaals de hint: ruimtelijk inzicht. Daar gaat het om. Jullie mogen nu overleggen en mij later vertellen wie er voor welk bedrag speelt.

De groep gaat in overleg, ze vinden het moeilijk in te schatten. Glenn offert zich op om voor de duizend euro te gaan. Jimmy, Randy en Alice denken dat dat wel juist is. Jimmy gaat voor zevenhonderd,  Randy wil voor vijfhonderd en Alice gaat voor tweehonderd spelen. De bewoners geven dit door aan Big Brother en hij laat weten dat Alice als eerste mag en ook sportkleding aan mag doen. Daarna verdwijnt Alice in de gameroom…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.9]

Ook interessant:

3 Reacties

Elly A 9 april 2024 - 09:59

Goed dat ze toch wat erbij kunnen verdienen.

Beantwoord
Alex 9 april 2024 - 11:27

Lijkt me wel een goede verdeling. Ruimtelijk inzicht en vrouwen…

Beantwoord
Marc Croes 11 april 2024 - 08:36

Glenn is de winnaar 🏆

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page