Home » De bewoners in het huis komen erachter dat ze allemaal genomineerd zijn

De bewoners in het huis komen erachter dat ze allemaal genomineerd zijn

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in Big Brother is aangebroken. Alle vier de bewoners zijn genomineerd, maar dat weten ze zelf nog niet. Echter komt daar snel verandering in want na het ontbijt gaat de draaideur ineens open. De bewoners zien nominatie pinnen klaar liggen en weten niet wat ze zien. Allemaal genomineerd vraagt Alice verbaasd. Nee die kunnen we eraf spelen met een game. Glenn denkt dat mensen nu stemmen op hun. Alice blijft erbij dat er nog een spel komt. Jimmy denkt toch echt dat het stemmen gaat beginnen. Randy denkt dat er nog een uitvliegt. Ik vind het helemaal leuk. Alice vindt het ook prima, we zien het allemaal wel. Maar het is niet wat het lijkt, ik denk dat het weer gaat veranderen.

Big Brother spreekt de bewoners toe. Jullie hebben allemaal je nominatie pin al op. Dat is goed want jullie zijn met zijn allen genomineerd. Niet iedereen haalt de finale. Oke nou dan is het inderdaad wat jullie zeggen merkt Alice op. Er wordt veel gesproken over wat er gaat gebeuren. Glenn denkt dat ze allemaal hun koffers moeten pakken en dat er dan een iemand weg moet. Familie zit al klaar. En dan klinkt er ineens een geluidssignaal Big Brother heeft weer wat te melden.

Bewoners begint Big Brother, het experiment nadert het einde. Maar het is nog niet voorbij. Een nieuwe dag, een nieuwe twist. Vier nieuwe nominaties en een nieuwe game. Ik verwacht jullie een voor een in de gameroom. Wie wil als eerste? De bewoners overleggen en Jimmy geeft aan als eerste te willen. Jimmy mag naar de gameroom komen. Hoe het af gaat lopen lees je straks in een nieuw nieuwsbericht. Mocht je nog niet gestemd hebben op wie jij in de finale wilt zien kan dat via onderstaande linkjes:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.4]

Ook interessant:

5 Reacties

Alex 9 april 2024 - 11:31

Die game is niet om van de nominatie af te komen want we konden al stemmen.

Beantwoord
Elly 9 april 2024 - 11:45

Tja…..deed BB maar wat meer voor de kijkers, is niks meer aan zo saaiiiiii
Zeker nu Ashley weg is, de enige die er nog wat van probeerde te maken
Van mij mogen ze vanavond de uitslag bekend maken en klaar ermee!

Beantwoord
Irma 9 april 2024 - 14:25

Hoera Ashley is weg!!Nu blijven 4 echte mensen over .Succes voor jullie alle 4!!☘☘

Beantwoord
Gerda 9 april 2024 - 15:04

Alice bedankt en nu naar huis

Beantwoord
Eduard 9 april 2024 - 15:43

Inderdaad ELLY! Kunnen er nu beter een eind aanbreien! En laat Glen dan maar de winnaar zijn🙏🏻

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page