Home » Freeze in Big Brother, de moeder van Alice komt langs in het huis

Freeze in Big Brother, de moeder van Alice komt langs in het huis

Door BigBrotherNederland

Na een freeze voor Glenn en Randy kon het natuurlijk niet uitblijven voor Alice. Na enige tijd is er weer muziek te horen in het huis. De bewoners weten genoeg, ze dansen een beetje en daarna zegt Big Brother bewoners freeze!

In de draaideur staat de moeder van Alice. Ze loopt naar buiten en zegt lachend lieffie. Mijn meisie! Dag schatje! Ik ga wel even hier staan. Wat tof om jullie te zien en hier te zijn. Ik volg je dag en nacht. Ik weet niet waar ik moet gaan staan om het makkelijker voor je te maken. Wat ben je hier al lang, wat doe je het goed. Ik ben trots op jou. Je zou nu echt honderd keer zeggen zo leuk. Ik mag je even een hart onder de riem steken en daar ben ik dankbaar voor. Je kwam hier binnen als negentienjarige. En probeer ik te bedenken hoe het voor mij zou zijn. Onbekende mensen, verschillende leeftijden, karakters. Je vertelde in het begin dat je misschien wel uit wilde en er geen verbinding zou zijn. Ik kan me voorstellen dat je je eenzaam hebt gevoeld. Je hebt je goed staande gehouden, ook met je routines. Je hebt het zo goed gedaan, je weet hoe je het moet doen. Je hebt al meerdere keren kracht moeten vinden in je leven en jij kan dat.

En nu sta je hier, heel veel mensen zijn betrokken met je. Je loopt dan wel in je strakke sportkleding en ik weet dat je soms onzeker bent over je lichaam. En dan wordt je heel de tijd gefilmd. Je bent jezelf trouw gebleven, je weet wie je wilt zijn. Je was lief voor iedereen. Zoals Glenn er voor Ashley was deed jij dat bij anderen. Sommige mensen konden bij je terecht en sprak je moed in. Je vriendinnen missen je heel erg. Ik was blij dat je mensen toe durfde te laten, je werd in hun hart gesloten. Je kon lekker lol hebben en close zijn. Ik hoop dat je nog vreselijk geniet. Geniet nog even met elkaar. Jullie verdienen het allemaal om te winnen. Ik ben trots op jullie en op mijn meisie. Het is gek om hier te zijn. Het is hier ook altijd zonnig, geniet ervan. Tot over heel snel, over drie dagen zijn we weer bij elkaar. Big Brother bedankt de moeder van Alice. De moeder zegt bedankt dat ik hier mocht zijn, dag liefste en vertrekt weer via de draaideur.

Big Brother zegt daarna unfreeze. Ook Alice krijgt knuffels van Glenn en Randy. Jullie hebben echt dezelfde stem merkt Glenn op. Ik dacht die van mij komt niet meer zegt Alice. Ze lijkt ook veel op u zegt Glenn. Je moeder is in het huis geweest merkt Randy op. Ja antwoordt Alice, zo leuk! Ik dacht het al, mamsie durft dat wel. Big Brother laat daarna weten dat ook deze freeze geslaagd is.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 5]

Ook interessant:

6 Reacties

Elly 10 april 2024 - 19:13

Hopelijk heeft zij Alice mee naar huis genomen, daar had ze namelijk al 6 wk moeten zitten

Beantwoord
Alex 10 april 2024 - 23:03

Is nu iedereens familie geweest?

Beantwoord
Nardy 11 april 2024 - 00:12

Leuk voor Alice maar ik vind haar niet een winnaar voor dit spel. Ze heeft zeer, zeer weinig ingebracht. Eerst lieve koekjes bakken met Danny, Glen, Ashley en Jimmy maar daarna omgedraaid naar Tyron, Randy, Tom en de anderen die al gelukkig eerder moesten verdwijnen.
Als ik naar de beelden kijk zit Alice meestal voor de spiegel met haar mascarakwast, lippenstift en haarborstel. Als ze niet voor de spiegel zit ligt ze in de zon met haar ogen dicht. Ik neem aan dat ze geen werk heeft en dat ze daarom de tijd heeft om deel te nemen aan dit spel. Ze noemt zich ondernemer maar als influencer reclame om wat centjes binnen te kunnen krijgen. Ik meen dat er door BB ook tegen de bewoners was gezegd dat er niet mocht worden geslapen of gedaan alsof maar dat geldt voor Alice blijkbaar niet.
Ik vvond zelf. dat ze eerder had moeten verwijnen dan Jimmy of Ashley. Toen die er nog waren werd er veel gelachen en lol gemaakt. Met hen daarbij was het altijd wel gezellig en rumoer.

Beantwoord
Leo 11 april 2024 - 00:41

Alice blijft kampioen open deuren in trappen en dingen zeggen zonder iets te zeggen. Mag toch hopen dat ze niet zal winnen.

Beantwoord
Elly A 12 april 2024 - 21:38

Nou nou, Wees blij voor dat meisje. Denk ff aan jezelf toen je 19 was. Ze is prachtig en super voor haar dat ze ff haar moeder mocht zien. Ze heeft gewoon een lief meisje en super sterk.

Beantwoord
Elly 12 april 2024 - 22:28

@ Nardy…je hebt 100% gelijk!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page