Home » Freeze in Big Brother, de moeder van Randy komt langs in het huis

Freeze in Big Brother, de moeder van Randy komt langs in het huis

Door BigBrotherNederland

Na de freeze opdracht voor Glenn duurt het niet lang voordat er weer een muzieknummer wordt afgespeeld. En ook na het nummer roept Big Brother freeze. De bewoners bewegen niet meer en wachten in spanning af.

De moeder van Randy komt via de draaideur het huis in gelopen. Ai, ja,ja,ja,ja! roept ze. Daarna gaat ze naar buiten. Randy super trots op jou jongen begint ze. Maar ook op jou Glenn en ook op jou Alice. Jullie hebben de finale gehaald, we gaan zien wie het einde gaat halen. Eerst een paar mooie woorden voor mijn zoon: Beste bewoners, beste kijkers, hier de mamsie van Ran. U vroeg zich vast al af van wie heeft hij zijn talent? We naderen het eind, op naar die finale. Aan jullie de schone taak om de winnaar te bepalen. Maar eerst een paar woorden betreft mijn zoon. Na de rol gamemaster viel hij van zijn troon, hij ontsprong de dans na een nominatie. Naar het solo house, was dat nou de traktatie? Het experiment leek hem zwaar te vallen maar toch wist hij weer helemaal op te krabbelen. Zijn humor, zijn houding af en toe een warme scheet. Hij kan ook lekker koken als je dat nog niet weet. Een luisterend oor, een schouder om op te leunen, Randy is er altijd om iedereen te steunen.

Zijn solo moves worden vast de nieuwe trend, onze knuffelbeer is gewoon een lieve vent. Hij zakte niet ineen na het vertrek van Ty want dat blijven zeker weten matties for life. Een bank languit testen noot te beroerd niet zo zeer, onder die grote baard schuilt een toffe peer. Het eind is in zicht, het experiment lijkt geslaagd want ook Randy lijkt zijn tijd te hebben ingehaald. Hij mag trots zijn op de lessen die hij heeft geleerd, kwam zichzelf tegen, gedaald maar ook gestegen. Een lach en een traan en maakte ook vrienden voor het leven. Amai, wordt het den Glenn? Of wordt het Alice of niets? Coins kan ik niet inzetten, daarom mijn speech. Ik maak het niet te lang in verband met de freeze. Zijn normen en waarden, zijn Surinaamse draf hebben hem toch wel naar die eindstreep gebracht. Dank Big Brother voor dit te gekke avontuur, als trotse moeder ga ik voor Randy door het vuur. Stem allemaal op Randy, jullie doen het top toppers. Maak er het beste van en geniet de laatste dagen.

Het is wel helemaal uitgegroeid zegt de moeder van Randy dan. Doelend op zijn baard. Jullie hebben een leuk optrekje. Jammer dat ik hier niet mag blijven. Tot heel snel, tot de finale. Daarna gaat de moeder van Randy weer weg door de draaideur en Big Brother zegt unfreeze! Randy krijgt knuffels van Glenn en Alice. Zo leuk zegt Alice, met die warme scheet moest ik echt lachen zegt Glenn lachend. Ze kan goed schrijven ook zegt Randy. Dit voelt echt goed. Ze is echt een topper, ik had het eigenlijk niet verwacht man. Ik ben er helemaal stil van. Big Brother laat daarna weten dat ook deze freeze geslaagd is en er niks van de jackpot afgaat.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 5]

Ook interessant:

1 Reactie

Elly A 12 april 2024 - 21:40

Wat een trotse moeder. Super leuk.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page