Home » De bewoners moeten naar de kamer van de waarheid en elkaar vragen stellen die ze nooit hebben durven vragen

De bewoners moeten naar de kamer van de waarheid en elkaar vragen stellen die ze nooit hebben durven vragen

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond hebben de finalisten weer lekker mogen eten. Dit keer het lievelingseten van Glenn. Fricandon met kriekjes en brood. Randy en Alice kennen het allebei niet. De bewoners gaan aan de slag met het maken van dit gerecht en eten het daarna lekker op. Na het eten en de afwas wordt er een spelletje gedaan en dan meldt Big Brother zich…

De draaideur gaat open en daar liggen drie schrijfblokken. Big Brother neemt het woord: bewoners, er is veel gepraat hier in het huis. Maar nog niet alles zal zijn verteld. Op de kaartjes schrijven jullie drie vragen die jullie elkaar altijd al willen stellen. Het moeten vragen zijn die gaan over het spel dat hier in mijn huis is gespeeld. Vragen waar je heel graag een antwoord op wil. Denk goed na wat je aan wie wilt vragen. Jullie krijgen hiervoor een half uur de tijd. Ga ergens in een hoekje zitten en denk goed na. Het is een serieuze opdracht, over een half uur roep ik jullie naar de gameroom. Hier in het huis mogen jullie niet praten over de vragen met elkaar.

De bewoners vinden het wel pittig om wat te bedenken. De bewoners gaan allemaal apart zitten en proberen vragen op te stellen voor elkaar. Uiteindelijk is iedereen klaar en de bewoners gaan weer wat doen totdat Big Brother zich weer meldt. Bewoners, kom naar de gameroom! En neem uiteraard jullie vragen mee. Dit keer is er geen live stream onderbreking en is het allemaal te volgen. De finalisten nemen plaats op krukken die klaarstaan. Big Brother heet de bewoners welkom in de kamer van de waarheid. Ik heb jullie gevraagd vragen te bedenken die je je collega finalisten wil stellen. Wie wil starten?

Glenn wil wel starten en leest zijn eerste vraag voor. Zagen jullie mij ooit als een gevaar voor jullie eigen spel? Alice antwoordt op spelgebied wel. Je bent een sterke speler. Als ik met jou een spel moest spelen wist ik al jij gaat winnen. Ik had het gevoel dat je een sterke speler was. Je had me ook genomineerd dus dan was je ook een gevaar, vandaar ja. Randy antwoordt qua fysieke spellen had ik wel het gevoel dat je  voor Glenn op moest passen. Hij ging er 100 procent voor en dat is gebleken. Ik vond het wel spannend om een spel te spelen. Glenn vindt het leuk om eens te weten te komen. De volgende vraag is met welke reden hebben jullie mij genomineerd? Randy antwoordt dat het ook het stukje van daarnet was. Een goede sterke speler. Maar ook een concurrent, er zat een team achter mij aan. Daar maakte je voor mij gevoel deel van uit. Alice zegt dat hij een gevaar voor haar was en als je weer moest nomineren je weer op mij zou gaan. De laatste vraag van Glenn is welk onderdeel van Big Brother vond je niet leuk om te doen? In de nacht opstaan door een wekker antwoordt Alice. Randy vond de doorlopende spellen niet, met het alarm. Dat gaat door merg en been en was best wel heftig.

Daarna wil Randy zijn vragen wel stellen. Zijn eerste vraag is gericht aan een persoon. Alice, wat zou jij anders hebben aangepakt en waarom? Alice antwoordt dat ze voor haar gevoel gespeeld heeft zoals ze van te voren wilde. Ik heb mijn hart echt gevolgd maar een keer een puur tactische keuze gemaakt. Dat was samen met Jimmy, we hadden Dilano en Tyron erop gezet en jou gesaved. Die keuze voelde voor ons beide niet goed. Randy heeft een vraag voor beide, wat is een moeilijk moment voor jou en wat heb je ervan geleerd? Glenn antwoordt dat de momenten met ruzies er tussen zat. Dan vond ik het hard dat er iemand bij mij ging zitten en de ander wegging. Ik wilde dat oplossen maar iedereen doet het anders. Ik zou meteen naar die ander toe stappen. Ik heb geleerd om er niet meer tussen te staan. Soms hebben mensen meer tijd nodig voor zichzelf. Alice vond haar moeilijkste moment de dagen dat ik op de knop had gedrukt (voor een brief). Ik heb mij dagen schuldig gevoeld en het niet echt een plekje geven. De andere moeilijke moment als er niks was, ik dacht teveel na en zonderde mij af van de groep. Ik stelde mij niet open. De laatste vraag is gericht aan Glenn, had jij andere keuzes gemaakt als je niet close was geweest met Ashley. Nee antwoordt Glenn, ik zat veel met Ashley. Ik luisterde veel wat iedereen te zeggen had maar ik heb haar nooit gevolgd. Ze wist dat ze erover kon praten maar mij niet kon beïnvloeden. Ik heb altijd mijn gevoel gevolgd. Ik ben nooit een volger geweest.

Alice mag daarna als laatste vragen stellen. Heb je in dit avontuur andere karaktereigenschappen ontdekt waarvan je eigenlijk niet wist dat je ze had? Glenn antwoordt nee. Ik ben hier gekomen omdat ik mezelf goed kende. En dat ik mij niet tegen zou komen. Ik ben thuis ook altijd relaxt en denk goed na voordat ik iets zeg. Ik ben open en eerlijk. Ik ben een luisterend oor. Randy antwoordt dat hij binnen Big Brother hetzelfde is als in de buitenwereld. Relaxte jongen, heb wel momenten gehad dat ik mij heb leren kennen. Ook iets met verhalen die rondgaan en ik niet de kans heb gekregen die zelf te vertellen. De volgende vraag die Alice stelt is: op welk moment ben je jezelf tegengekomen en wat heb je ervan geleerd? Randy antwoordt dat hij vaak te horen kreeg dat ik gebruikt zou worden om verder te komen. En dat ik op de bank kwam en als favoriet eruit kwam. De les voor mij was niet te veel te luisteren naar wat iemand over je zegt. Vertrouwen in je eigen kracht, geloof in jezelf. Een ander leermoment is dat toen ik dit avontuur begon, we waren als duo partner. Maakt iemand een fout waarmee ik samenwerk wil ik het graag overnemen. Ik heb geleerd dat je elkaar de tijd moet geven. Alice vraagt daarna of ze spijt hebben van een keuze die ze hebben gemaakt en of ze de tijd terug zouden willen draaien. Randy antwoordt dat hij achter zijn keuzes staat, dat heeft mij hier ook gebracht. Ik heb  geen spijt van hoe ik mij hier heb laten zien en de keuzes. Glenn antwoordt er hetzelfde in te staan. Ik denk goed na en denk ook een stap verder. Ik heb geen een moment spijt gehad.

Daarna krijgen de finalisten nog een verrassing. Ik ben wat wijzer geworden over jullie. Ik heb ook nog aan jullie vrienden en familie gevraagd wat zij nog aan jullie zouden willen vragen. En ook krijgen ze tips van familie en vrienden. De finalisten vonden het erg leuk om te doen en om te zien. Big Brother bedankt de bewoners, geniet van jullie avond.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.6]

Ook interessant:

9 Reacties

Elisabeth maria 11 april 2024 - 09:04

Was mooi om te zien hoe ze elkaar vragen konden stellen

Beantwoord
Elly A 11 april 2024 - 09:40

Glenn was de grootste volger van Ashley. Dus niet helemaal eerlijk.

Beantwoord
hetty 11 april 2024 - 12:07

glenn was meeloper van ashley dus niet eerlijk ,stemde hetzelfde. van mij mag alice winnen of randy,zo jong ze is en dan staande houden in een wespennest,en randy ging geen uitdaging uit de weg,en moest soms moeilijke beslissingen nemen.

Beantwoord
Davy 11 april 2024 - 18:47

1) glenn
2) randy
3) alice
Alice kon alleen stoken. En laat haar ns normale kleren dragen. Randy is een stuk verbeterd en Glenn is gewoon een toffe, fatsoenlijke kerel. Stem op hem, hij moet winnen.

Beantwoord
Susanne 11 april 2024 - 20:26

Ik vind het allerdrie prima mensen. Alleen vond ik Glenn wel heel erg met zijn eigen groepje bezig. Pas toen Danny het huis uit ging, leek hij wat meer contact met de andere mannen te zoeken. Daarnaast vond ik hem absoluut een lakei van Ashley,. Wat overigens ook geen feelgood televisie opleverde. Dus van mij mogen of Randy of Alice winnen. Die stonden wat meer open voor anderen, wat ik zelf socialer vind.

Beantwoord
yvonne kerssens 11 april 2024 - 22:08

dat is moeilijk ! !

Beantwoord
Anneke 12 april 2024 - 08:38

Dat vinden jullie dat hij een volger was van Ashley. Nu is hij weer niet eerlijk!! Het is ook nooit goed

Beantwoord
Se 12 april 2024 - 13:15

Glenn of Randy 1 van de 2 gaat winnen.
Maar Alice is ook goed.
Het zijn allemaal leuke bewoners.
Ze hebben alle 3 hun spel gespeld.
En dat hebben ze goed gedaan allemaal op hun eigen manier.
Kan niks negatief verzinnen over ze.. Ze zijn gewoon TOPalle 3.

Beantwoord
Lili 12 april 2024 - 20:44

Go Alice….

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page