Home » Finalisten Glenn, Randy en Alice kopen bijzondere spullen uit de wall

Finalisten Glenn, Randy en Alice kopen bijzondere spullen uit de wall

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in Big Brother is aangebroken en vandaag ontdekken de bewoners dat the wall gevuld is met allerlei dingen. Er staan items in uit het huis en van eerdere opdrachten. Zoals een mandje uit de Big Brother shop, een beeldje uit het huis, een klok en foto’s met tweets maar ook hun officiële foto’s. Glenn en Randy vinden het jammer dat ze weinig coins hebben. Glenn besluit tweets te kopen, ook Randy laat weten dat hij gaat shoppen. Alice gaat ook kijken, ze heeft de meeste coins. Ik kan die foto’s voor jullie kopen zegt ze. Ik heb er toch nog acht, dan kan iedereen een foto nemen. Dat is wel leuk.

Alice loopt naar de wall en koopt voor Glenn en Randy hun officiële Big Brother foto’s. Ook koopt ze nog tweets van fans voor zichzelf. Randy besluit tweets en een beeldje uit het huis te kopen. Glenn koopt ook tweets en een knop van een eerdere opdracht. Alle aangekochte spullen worden uitgestald in de keuken. De finalisten blikken vervolgens terug op het huis en bespreken de tweets. Daarna maken ze zich klaar voor een nieuwe dag. Alice besluit later ook nog het eifeltoren beeldje en het grote landenboek  te kopen. Nog twee dagen totdat de grootse finale van Big Brother 2024 aanbreekt, wat gaat deze dag allemaal nog meer brengen?

Mocht je nog niet gestemd hebben kan dat via onderstaande linkjes. Je stemt op de bewoner waarvan jij vindt dat hij of zij de winnaar is van Big Brother 2024.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.5]

Ook interessant:

6 Reacties

Alex 11 april 2024 - 10:27

Ashley heeft de knop waarmee ze de vrijstelling kocht gekregen, las ik ergens…

Beantwoord
Elly A 11 april 2024 - 11:14

Dat laat weer zien hoe lief Alice is.

Beantwoord
jo 11 april 2024 - 11:47

Ik denk dat iedereen lief is als het om 55 000 euro gaat! De anderen zijn volgens mij even lief en ook verlekkerd op de jackpot! Braaf zijn is nu de boodschap.

Beantwoord
Jaap 11 april 2024 - 12:16

Alice is een topper ze geeft het wel even

Beantwoord
Cisca 11 april 2024 - 12:42

Erg lief van haar, ze stijgt meteen bij mij hierdoor. Vond altijd dat het echt een meisje was voor het uiterlijk met dat opmaken wat ze bijna de hele dag doet en haar te kleine kleding dat je wel moest lip lezen. Maar dit vind ik dan weer echt heel lief. Ze moet nog een beetje zekerder van zichzelf worden denk ik, dan beseft ze dat dit allemaal niet nodig is (kleding/make- up).

Beantwoord
Elly A 11 april 2024 - 13:07

Jo, ze kon ook meer dingen voor zichzelf kopen he.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page