Home » De finalisten genieten van muziek, Glenn scheurt uit zijn finale outfit en pizza avond

De finalisten genieten van muziek, Glenn scheurt uit zijn finale outfit en pizza avond

Door BigBrotherNederland

De middag gaat rustig voorbij op de een na laatste dag van dit seizoen. Ook dit keer is de game area enige tijd geopend. Er liggen jeu des boules ballen waar Glenn en Randy een paar potjes mee spelen. Alice houdt het bij de fitness apparaten. Daarna wordt er opeens muziek gedraaid in het huis. De bewoners gaan naar de tuin en verwachten eigenlijk dat er nog iets gaat komen maar het blijft bij muziek. Er worden ook nummers gedraaid die ze nog niet kennen. Zoals Europapa van Joost Klein.

Daarna liggen de finalisten enige tijd in de zon maar dan spreekt Big Brother het drietal toe. Bewoners, omdat jullie het zo graag doen en jullie ondertussen volleerd pizza bakkers zijn is het weer tijd voor pizza avond! In de voorraadkamer vinden jullie alles om lekkere pizza’s te bereiden. Geniet ervan! De finalisten gaan richting de voorraadkamer en halen alle ingrediënten op. Ook staat er een flesje rode wijn en wat flesje frisdrank klaar. Daarna zijn ze enige tijd bezig met het maken van pizza. Als ze in de oven liggen wordt de broek van Glenn zijn finale outfit geleverd in de voorraadkamer. Deze is wat aangepast en Glenn gaat enthousiast zijn broek passen. Het is alleen niet helemaal goed, Glenn krijgt de broekspijpen niet over zijn benen. Na wat wringen lukt het bij een been, bij de andere been gaat het fout, de broek scheurt wat in. Volgens Alice ziet niemand het, je doet je schoenen aan en niemand die het ziet benadrukt ze. Gelukkig is er inderdaad weinig aan te zien. Inmiddels zijn de pizza’s klaar en hebben de bewoners dit lekker opgegeten in de tuin. Wat gaat de laatste normale avond in het Big Brother huis nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.2]

Ook interessant:

1 Reactie

Alex 12 april 2024 - 21:20

Komt er nog een broek die wel past?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page