Home » De finalisten pakken hun koffers en genieten van muziek, drankjes en lekkere tapas

De finalisten pakken hun koffers en genieten van muziek, drankjes en lekkere tapas

Door BigBrotherNederland

De laatste middag gaat erg rustig voorbij zo vlak voor de grote finale van vanavond. De finalisten pakken hun koffers in, ruimen het huis wat op en er wordt in het zonnetje gelegen. Terwijl het drietal in de tuin aan het relaxen is gaat opeens muziek aan. En de muziek blijft enige uren draaien. Dan laat Big Brother weten dat de voorraadkamer geopend is.

De finalisten gaan even kijken en daar staan lekkere tapas klaar. Er staat ook bier en volgens Alice ook heel veel wijn. Alles wordt buiten neergezet en de muziek staat weer lekker aan. Alice, Randy en Glenn proosten vervolgens op een mooie finale en genieten van de tapas, muziek en lekkere drankjes. Ondertussen is de studio voor vanavond al helemaal opgebouwd en zien we op social media dat verschillende oud bewoners ook klaar zijn voor de grootse finale. Ze zijn allemaal in Amsterdam te vinden en zijn er vanavond uiteraard bij. Het is dus afwachten tot de grote finale, vanavond vanaf 20:00 uur te zien op RTL5. Vanavond weten we wie zich de winnaar van Big Brother 2024 mag noemen en er vandoor gaat met de jackpot van 56.266 euro. Wat overigens de laagste jackpot ooit is sinds Big Brother weer terug is op de buis.

Mocht je nog niet gestemd hebben op welke finalist jij als winnaar ziet? Dan kan dat via onderstaande linkjes:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.9]

Ook interessant:

2 Reacties

Gezina 13 april 2024 - 17:31

Hoop dat Glenn de winnaar wordt. Randy 2e en Alice had er van mij niet in mogen zitten.

Beantwoord
Alex 13 april 2024 - 17:50

Benieuwd of vanavond de wijn uitgewerkt is.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page