Home » Decision makers bepalen de nieuwe weekly basics en nemen snoep, chocolade en andere lekkernijen het huis in

Decision makers bepalen de nieuwe weekly basics en nemen snoep, chocolade en andere lekkernijen het huis in

Door BigBrotherNederland

Deze week zijn Sharice en Eva de decision makers. Zij moeten deze week bepaalde beslissingen nemen. Big Brother laat weten dat ze naar de decision room moeten komen. Als ze terug zijn hebben Sharice en Eva goed nieuws.

Sharice en Eva komen met eten terug, ze hebben een beslissing gemaakt over de nieuwe weekly basics. Er wordt vla, limonadesiroop, snoep, popcorn, sambal, ui, knoflook, kaas, crackers, chocolade, ketjap mee naar binnen gebracht. Sharice laat weten dat ze pasta met kip, spinazie en peer  gaan eten. De bewoners reageren enthousiast maar zijn benieuwd wat het allemaal gekost heeft. Sharice en Eva mochten namelijk ook bepalen hoeveel elke bewoner moet betalen. Eva benadrukt wel dat er plantaardige vla en kaas is voor diegene die allergie hebben. Hou daar rekening mee. Sharice vertelt dat iedereen 120 euro betaald heeft. Eva en ik hebben 130 betaald. De chocoladerepen en snoep worden ondertussen verdeeld. Iedereen is blij met al het lekkers waar ze van mogen genieten. Er wordt wel besloten om het middageten te schrappen en dan voor slob te gaan. Zodat ze hebben met het avondeten, de hoeveelheid lijkt niet veel. Elsa is helemaal enthousiast. We gaan die kip marineren zegt ze blij.  Jane en Wicky helpen haar een handje mee. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Ook interessant:

2 Reacties

M.Meijer 2 februari 2025 - 17:57

Veel rafinnament en tranen. Emotie? Wat ik gezien heb zijn valse lachjes en vooral inspelen op wat andere bewoners zeggen. Jane is een goede drama actrice.

Beantwoord
Roos 2 februari 2025 - 21:02

Jeffrey.. bah ! Hoop dat hij eruit gaat.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page