Home » EndemolShine op zoek naar een uitvoerend producent en open sollicitaties Big Brother

EndemolShine op zoek naar een uitvoerend producent en open sollicitaties Big Brother

Door BigBrotherNederland

De komst van het programma Big Brother lijkt er dan toch echt te komen. Peter van der Vorst, directeur content RTL bevestigde de terugkomst ook. De grote vraag is nu nog wanneer dat gaat gebeuren. Wordt het nog in 2020 of 2021? Want dat blijft tot nu toe onbekend. EndemolShine is per direct wel op zoek naar een uitvoerend producent en biedt ook de mogelijkheid om alvast een open sollicitatie te sturen. In de vacature van uitvoerend producent staat ingangsdatum per direct. Opvallend want een startdatum is voor het publiek nog niet bekend. En de einddatum is in overleg.

De open sollicitatie biedt alvast de mogelijkheid om een cv in te sturen, voor de mensen die niet kunnen wachten. Dat er een team samengesteld wordt moge duidelijk zijn:“Vermeld er duidelijk bij wat je bij onze productie zou willen doen en waarom”. En: “Wij zullen voor alle verschillende functies vacatures plaatsen zodra deze relevant zijn.” Het is nu nog gissen en hopen snel meer duidelijkheid te bieden over wanneer het programma op de tv komt. Hou deze site dus in de gaten en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven.

 

Reageren op een vacature kan hier.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Ook interessant:

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page