Home » Ali wint weer toegang tot de secret room en een aantal bewoners kopen een challenge uit de wall

Ali wint weer toegang tot de secret room en een aantal bewoners kopen een challenge uit de wall

Door BigBrotherNederland

Vanmorgen hebben de bewoners een freeze opdracht gedaan, daarna hebben ze een spel gespeeld. Dit spel was niet zichtbaar op de livestreams, er was toen een onderbreking. Als er weer beeld is wordt duidelijk dat Ali het spel gewonnen heeft. Hij mag weer in de secret room een spel spelen. Wat voor spel het was is onduidelijk, we horen iets over kleuren die in een bepaalde volgorde gezet moeten worden. Ali lijkt niet helemaal blij met de overwinning, hij is bang dat hij nu een doelwit wordt. Want als hij het spel in de secret room haalt heeft hij 3 punten in het klassement.

Later op de dag laat Big Brother weten dat de wall geopend is. Dit keer kopen Jolien, Charlotte en Bart een challenge. Big Brother merkt op dat het wel iets historisch is, Bart die iets uit de wall koopt. De challenge van Jolien is 100 keer touwtje springen zonder te stoppen. Na meerdere pogingen lukt het haar niet om dit binnen 20 minuten te behalen. Jolien is gefrustreerd, f*cking 2 coins kwijt zegt ze. Bart moest iets met een bal op een stokje doen en heeft dit wel gehaald. Charlotte moet een flesje flippen en moet weer rechtop terecht komen. Dit moet 5 keer achter elkaar. Uiteindelijk lukt het haar wel om de challenge te halen. Bart en Charlotte winnen ieder 4 big brother coins. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 29 Average: 4.7]

Ook interessant:

3 Reacties

Lydia 27 februari 2023 - 16:05

Michelangelo en chiara flirten…maar zijn niet verliefd.
Jason wel ocharme!

Beantwoord
mim 27 februari 2023 - 16:13

supper goed gedaan charlotte goed bezig….

Beantwoord
Alex 27 februari 2023 - 16:56

Je kunt je coins beter gebruiken. Voor je het weet moet je alles inleveren.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page