Home » Jimmy en Alice krijgen een telefoontje van fans: Jimmy heeft volgens een fan een blinde vlek

Jimmy en Alice krijgen een telefoontje van fans: Jimmy heeft volgens een fan een blinde vlek

Door BigBrotherNederland

Deze week is het fan week, en de afgelopen dagen krijgen de bewoners van buitenaf telefoontjes van fans. Fans kunnen de bewoners wat informatie geven en tips over hun spelwijze. Afgelopen avond ging de telefoon weer. Dit keer een telefoontje voor Jimmy en Alice..

Big Brother vraagt wie van de twee naar de telefoon gaat. Jimmy gaat naar Alice en vraagt wat ze wil, we willen allebei merkt Alice op. En besluit Jimmy te laten gaan. Uiteindelijk komt Jimmy terug en vertelt aan Ashley wat er gezegd is. Het was een vrouw die zegt je bent oprecht, kleurrijk persoon en het is zo leuk om naar jou te kijken. Je doet het goed daar en iedereen

zou een Jimmy moeten hebben in zijn leven en je hebt enorm veel mensenkennis. Maar ook dat ik ook een blinde vlek zou hebben voegt hij eraan toe. Ja, eh zegt Ashley… Dat kan. Ik moet zo even met mijn blinde vlek gaan zitten denk ik gaat Jimmy verder. Oh je hebt het over die vraagt Ashley. Er zit nog meer aan zegt Jimmy, dat vertel ik je later, het is heel juicy. Dat wil ik wel weten zegt Ashley op haar beurt. I know antwoordt Jimmy, ik ga het je vertellen. Het is echt heel gezellig. Ik zou het voor mezelf houden zei ik in de dagboekkamer maar ik kom het natuurlijk meteen weer tegen iedereen vertellen. Maar ook zo ben ik.

Alice is later ook bijgepraat en vertelt aan Glenn, Karen, Tom en Danny over haar boodschap. Over Jimmy is er gezegd dat er voor iedereen wel een Jimmy in de wereld moet zijn. Heel positief, dat hij het goed doet en goed bezig is. Bij mij eigenlijk hetzelfde, dat ik dichtbij mijzelf moet blijven. Dat het goed gaat maar dat ik wel goed moet kijken want gevaar ligt om de hoek. Maar dat was al duidelijk, geen bijzondere dingen maar gewoon wel leuk. Leuk om een keer wat te horen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.3]

Ook interessant:

8 Reacties

Lydia lepee 12 maart 2024 - 07:30

De volgende weken gaat het spannend worden..
Nog 6 bewoners naar huis..
Wie heeft er geluk en mag naar de eindstreep?
Op de meet wordt er gewonnen!

Beantwoord
Roos 12 maart 2024 - 08:25

Buiten dat ik Jimmy een gezellige liefdevolle vent vind, is hij super sneaky. Nu ook weer dat telefoontje, hij rent het eerst naar Ashley, vertelt daar over de blinde vlek en moet haar nog veel meer vertellen. Maar over die vlek niets tegen Alice, waar hij niet eens eerst naartoe ging, terwijl zij hem gunde dat hij het telefoontje mocht pakken. Ik denk het al een poos, maar hij speelt een dubbelrol. Zeggen tegen Dilano dat hij hem nooit zal pakken, samen met hem naar het einde wil, en vervolgens samenspannen met Ashley. Hij is veel gevaarlijker dan dat men in het huis ziet. Jammer van de persoon, haalt hem naar beneden!

Beantwoord
Anita 12 maart 2024 - 08:28

Waarom in ‘s-hemelsnaam verteld Jimmy het EERST aan Rapunzel?????? Hij is toch duo met Alice? Ga dáár als eerste heen!!!!!!!

Beantwoord
Alex 12 maart 2024 - 09:25

Vreemd dat hij het eerst aan Ashley vertelt en dan pas aan Alice.

Beantwoord
Ostyn luc 12 maart 2024 - 09:29

Wat me opvalt de laatste dagen is dat BB op zijn manier de kijker zijn ogen doet openen. Zaterdag mochten de presentatrices een “gedurfde vraag ” stellen (zelfs 2) aan Danny en aan Ashley. In vorige edities nooit meegemaakt. Tijdens de maandagavond-samenvatting werd zelfs een “briefing” van de generaal voorzien van militaire marsmuziek. Worden de manipulatie en de ruzies van Ashley BB te veel? Bondjes zijn eigen aan dit spel, maar Bart heeft het verleden jaar gewonnen op een tactische gemanierde wijze.

Beantwoord
Rex 12 maart 2024 - 11:27

Uiteraard wil Ashley alle details weten, zo kan ze weer lekker de boel opstoken en achter ieders rug praten.

Beantwoord
Elly 12 maart 2024 - 21:53

@ roos zo was t dus niet…..het was Delano die Jimmy n mes in de rug stak door tegen Tyron en Randy zei dat hij Jimmy en Alice op de bank wilde zetten ….dat was de waarschuwing van de blinde vlek dus
Jimmy is en blijft n topper en die andere drie mogen wat mij betreft wel naar huis Twee ervan deze week en volgende week Randy
Ik gun zelfs Jimmy de hoofdprijs

Beantwoord
SAN 12 maart 2024 - 21:58

Roos, jij bent de enige die het helemaal doorheeft met Jimmy! Precies wat jij zegt heb ik net in een andere topic geschreven. Jimmy eet van 2 walletjes en voegt zich bij de mensen waar hij op dat moment zelf beter van wordt! Alle zogenaamde goedbedoelde acties (zoals Dilano van de bank halen) is volledig door hem doordacht en met de reden om er zelf beter uit te komen. Dat iedereen maar denkt hoe lief, hoe goed, hoe sociaal en hoe geweldig hij is! Maar ondertussen dwepen met de vijand (madam Ashley) en Dilano tig messen in z’n rug te steken!
Ik denk dat Jimmy de meest tactische speler in het huis is, alleen niemand heeft t door en zijn fans zien het niet of WILLEN het niet zien!
Zal mij benieuwen hoe lang hij zijn spel nog kan spelen zonder door t ijs te vallen, ik denk niet zo heel lang meer!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page