Home » Jimmy verzekerd Tom ervan dat Ashley niet te vertrouwen is

Jimmy verzekerd Tom ervan dat Ashley niet te vertrouwen is

Door BigBrotherNederland

Ook Tom en Jimmy gaan buiten even met elkaar praten. Tom begint eerst even over het gesprek wat hij gisteren met Ashley heeft gehad. Daarna gaat het al snel over de naderende nominaties.

Tom vertelt dat Ashley tegen hem had gezegd of hij al die tijd fake geweest is tegen haar. Omdat ik op Danny ehm.. We hadden gewoon de keuze gehad. Ik wist niet dat je er een probleem van ging maken omdat je hem zelf ook zwart aan het maken was. Jimmy antwoordt ik heb er ook bij gezeten, ze heeft ook op mij gestemd dat is toch hetzelfde? Dat weet ik niet antwoordt Tom maar volgens Jimmy is dat wel duidelijk, het kan niet anders. Dus wie is er dan fake? Ze heeft gestemd op Tyron, Dilano en Alice merkt Tom op. Ze heeft niet op Tyron gestemd benadrukt Jimmy, 100 procent niet. Dat weet ik van Randy, hij mocht een iemand blokken en heeft Tyron er niet op gezet. En zij heeft Danny geblokt vraagt Tom. Ja antwoordt Jimmy, ze heeft een Nederlandse bank gemaakt. Ze heeft mij, Dilano en Alice erop gezet. Dat is wat ze wilde en nu ook weer gaat proberen. Maar dan niet Alice, Dilano ook niet meer. Staat ze er zelf op, kom ik erop en nog iemand. Jij, Karen, misschien Alice. Maar ik wil me er niet mee bezig houden, als ik erop sta sta ik erop. Je moet haar niet vertrouwen, ze is niet te vertrouwen. Ze zit de hele tijd te stoken. Stel ik ga eruit, vertrouw haar voor geen meter. Nooit meer. Maar goed, je moet je eigen keuzes erin maken. Ja antwoordt Tom.

Het is ook een raar spelletje zo alles te samen gaat Tom verder. Ik ben wel blij dat ik er onderdeel van ben. Maar mentaal soms wel vermoeiend. Je wilt eigenlijk je vrijheid maar ook zo lang mogelijk hier blijven. Jimmy geeft daarna toe dat hij zich teveel heeft mee laten slepen. Ik ben gekwetst hier, het voelt niet zo fijn. Ik ben daar boos om dat ik dat heb toegestaan. Ik zou beter moeten weten. Ik voel mezelf een beetje verloren. Ik voel mijn vriendschappen wegebben en ik sta hier. Ik moet het een plek geven maar ik weet niet hoe ik moet vertrouwen hier in het huis. Je kunt mij toch vertrouwen benadrukt Tom. Ik heb nooit iets slecht gezegd over u. Nee zegt Jimmy maar ik had niet het idee dat je er was begin van de week. Tom antwoordt omdat hij dat zag. Er is teveel aan de hand, ik kan dat niet opvangen. Ik ben ook met iets bezig hier he. Iedereen wist dat je het slecht ging hebben met Dilano. Hij zit wel te hopen dat je naar de finale gaat. Dat gaat hij vanuit thuis uit ook steunen. Dat weet ik zegt Jimmy, dat is ook zo. Maar als je het alleen moet doen helpt dat even niet.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4]

Ook interessant:

13 Reacties

Yvonne 20 maart 2024 - 17:27

Waarom is ashley niet te vertrouwen?

Beantwoord
Ann 20 maart 2024 - 17:32

Jimmie is blind van vertrouwen op Dylan gegaan wat hij heeft gezegd over Ashley,Maar vergeet dat hij zelf ook alles rond bazuint !! Maar het belangrijkste het is een leugen, dat maak mij razend. Die Randy wat een matenaaier is dat zeg!!
Hij is zelf bang voor zijn haggie.
Hoop dat Ashley bespaart blijft en jimmie erop gaat!!
Echt wat een zooitje daar, dit jaar is verschrikkelijk slecht, wat een mensen zitter erin.
De goeie zijn er ook maar met klein handje te vullen helaas, is niet meer leuk kijken zo.

Beantwoord
Mim 20 maart 2024 - 17:34

Tom is een vies spelletje aan het spelen

Beantwoord
Alex 20 maart 2024 - 17:44

De een noemt het stoken, de ander tactiek, maar dat is nog geen verlinken.

Beantwoord
Marjan 20 maart 2024 - 17:46

Jimmy is een theatrale aansteller!

Beantwoord
Angeline 20 maart 2024 - 17:50

Zou Jimmy nu eindelijk wakker worden wat Ashley betreft??? Ik hoop het.

Beantwoord
Elly A 20 maart 2024 - 17:51

Hopelijk luistert Tom.

Beantwoord
Henry 20 maart 2024 - 18:17

Tom je reageert weer geheel vreemd,,,eerst zeg dat je op Jimmy Danny en Alice ging stemmen,,ennu weer een ander verhaal tegen Jimmy…..En Jimmy is ook geheel niet te vertrouwen.
Eerst ruzie gehad met Tom en nu ineens weer ze maatje……hoe vals ben je dan

Beantwoord
joost vrints 20 maart 2024 - 18:19

Hoog tijd dat we die Tom als een raket naar huis sturen. Tjongejonge die gast kan zagen, onrust stoken en hij heeft zo een hoge dunk van zichzelf. Wegstemmen.

Beantwoord
Jose 20 maart 2024 - 19:11

Laat de groep van Danny een goede keuze maken!!!!!!!

Beantwoord
Ranny 20 maart 2024 - 21:03

Wat knap van Danny om NIET ZIJN VROUW OF DOCHTER ENZ….. aan te raken of knuffelen, ikzelf zou dat zeer moeilijk hebben gevonden. Chapau Danny Toppertje

Beantwoord
Jongen 20 maart 2024 - 23:34

Ik vind het maar vals van jimmy dat hij buiten bij de ballen zegt tegen tom: zie je nou hoe zij (alice) roddelt . Terwijl alice met danny tyron randy enz gewoon praat over wat ze verdacht vinden bij de anderen , wie een undercover zou kunnen zijn , heeft niks met roddelen te maken ,jimmy probeert te steuken in de vriendschap die tom met alice heeft , jaloers mannetje die jimmy , en dan karen is er iets wat ze wel kan? Bij de rekenopdracht kon ze niet rekenen , oke dat neem ik nog aan , bij fan week kon ze de telefoon niet opnemen want ze zou het niet kunnen onthouden , bij het waterspel was tom te fanatiek dat ging ook niet ,als undercover moest ze gewoon haar mond houden , wat doet ze? Verklappen dat ze undercover is , allez karen dit was toch niet zo moeilijk , ik mis ronahi die lieve meid ….

Beantwoord
Hans S 21 maart 2024 - 09:24

Jimmy jij bent ook niet te vertrouwen jij gooit gewoon je maatje ( Dilano ) voor de bus.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page