Home » Big Brother Annet zou zo weer meedoen aan een nieuwe reeks van het realityprogramma

Big Brother Annet zou zo weer meedoen aan een nieuwe reeks van het realityprogramma

Door BigBrotherNederland

Big Brother komt terug op tv. En oud bewoners geven hun mening er steeds meer over. Zo ziet Ruud een comeback niet zitten. Oud bewoner Annet denkt daar echter anders over zo vertelt ze aan RTV oost.

Annet Stokkentreeff zat in de tweede serie Big Brother. Ik had me opgegeven en weet nog dat ik een week voordat de opnamen startten, werd gebeld. Ik was een van de uitverkorenen. Uit maar liefst 14.000 kandidaten. Gewoon iemand uit Goor, met een Twents accent vertelt Annet. Heel bijzonder vond ik dat. Het voelde als een enorme overwinning. Ik was op dat moment alleen thuis, maar weet nog dat ik heel de woonkamer door liep te stuiteren voegt ze eraan toe. Maar niet iedereen was enthousiast. Mijn ouders vonden het maar allemaal niets. Vonden het een waardeloos programma. En dat deed toch pijn, want je wilt je ouders geen verdriet doen. Mijn toenmalige vriend vond het lastig om om te gaan met alle publiciteit. En mijn zus vond het ook maar zozo. Als we dan met z’n tweetjes op pad gingen en wildvreemde mensen spraken me aan of wilden met me op de foto dan zei ze, kom, we gaan naar huis. Maar vooral dat mijn ouders er niet blij mee waren, dat vond ik jammer. Ze leven niet meer en ik mis ze nog iedere dag. Ik had schatten van ouders benadrukt ze.

Na twee maanden Big Brother werd Annet alweer naar huis gestuurd. Toen ik naar buiten kwam, stond Gerard Joling me op te wachten vertelt ze verder. Hij wilde met me op de foto. Wat ik de wereld op z’n kop vond, want normaal gesproken wil je juist met Joling op de foto. Maar hij zei ook, meid je was veel te lief. Daar had hij wel een punt. Want juist omdat ik wist dat het thuisfront er niet zo heel blij mee was, ging ik me toch wat anders opstellen ten opzichte van wat ik normaal zou doen. Wat terughoudender. Terwijl dat in zulke programma’s niet altijd moet natuurlijk vervolgd ze. Later hoorde Annet ook van haar vader dat die letterlijk wakker had gelegen van Big Brother. Achteraf vertelde hij dat. Want het is toch je kind dat in dat huis zit zei hij me. Achteraf hadden mijn ouders in dat opzicht wel een punt. Want met zo’n programma kunnen ze je maken of breken. Als ik voor mezelf spreek, ik ben er goed uitgekomen. Maar dat gold lang niet voor alle kandidaten verzekert ze.

Annet hield door haar deelname aan Big Brother er ook nog een dierbaar contact aan over. Tien jaar lang waren zij en Ruud Benard een stelletje. Deze Ruud was de grote ster uit de eerste serie. Vooral vanwege zijn effe knuffelen uitspraak. De twee woonden destijds samen in Goor. Toen ik het Big Brother huis in ging, was de relatie met mijn toenmalige vriend al wat wankel vervolgd Annet haar verhaal. Tijdens de opnamen heb ik eens gezegd dat ik Ruud wel wilde ontmoeten. Later kregen we een relatie. Tien jaar lang. En ik heb tot op de dag van vandaag nog steeds goed contact met hem. Annet treedt regelmatig op als  zangeres, waarbij ze het repertoire van de Duitse Andrea Berg vertolkt. Ik had enkele hele leuke optredens staan. Onder meer een thuiswedstrijd bij Lucky in Rijssen. Maar toen kwam corona…

Ruim twintig jaar later, maakt Big Brother dus z’n rentree. Ik vind het nog steeds schitterende tv zegt Annet. Ben ook een paar keer bij Utopia wezen kijken. Al denk ik wel dat Big Brother er nu heel anders uit gaat zien. De mensen zijn doorgaans wat mondiger. Ik verwacht zelf dan ook dat het er wat pittiger aan toe zal gaan. Met wat meer afgunst en jaloezie misschien voegt ze eraan toe. Maar of Big Brother 2020 een succes wordt weet ze niet. Ik denk wel dat ze met iets speciaals moeten komen. Voormalige deelnemers erin terug laten komen bijvoorbeeld. Of dat iets voor mij zou zijn? Zeker, ik zou zo weer meedoen eindigt ze.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

Ook interessant:

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page