Home » Dit is de titelsong van Big Brother

Dit is de titelsong van Big Brother

Door BigBrotherNederland

De bewoners van Big Brother wonen inmiddels al enige dagen in het huis. En vanavond gaat dan eindelijk het programma van start! En bij een programma hoort natuurlijk een titelsong. De titelsong van Big Brother is inmiddels bekend! Speciaal voor het programma lanceert zangeres Davina Michelle, samen met Vlaamse rapper Woodie Smalls de titelsong: BIG BROTHER. Hieronder kun je de titelsong beluisteren. Daarnaast kunnen we nog wat extra details bekend maken…

Interactief, huismeester

Big Brother wordt interactiever. Zo schreven we er al over dat er waarschijnlijk een “huismeester” bij is betrokken. Waarschijnlijk krijgt één van de bewoners af en toe deze rol. Het kan ook een apart persoon zijn. Ook zouden familieleden van de bewoners een rol gaan spelen.

Sterke drank

Echt dronken zullen de bewoners van Big Brother nooit worden, de makers hebben namelijk besloten dat er geen sterke drank in het Big Brother huis aanwezig is. Ook bier en wijn zal er alleen in de weekenden of voor speciale gelegenheden zijn in niet al te grote hoeveelheden. Op deze manier hopen de makers te kunnen voorkomen dat er dingen gebeuren waar de bewoners zelf geen grip meer op hebben.

Seks?

Er is niet zomaar seks te zien in Big Brother. Met de bewoners is namelijk afgesproken dat ze alleen seks met elkaar mogen hebben als ze van tevoren beiden een duim opsteken naar de camera’s. Dit is een nieuwe regel maar zeker van belang. In Spanje loopt er namelijk een rechtszaak omdat één van de bewoners verkracht zou zijn door een huisgenoot. Door van tevoren beiden een duim op te steken is het voor de crew duidelijk dat er toestemming is gegeven door de betrokkenen.

Nog meer bewoners?

De kans is vrij groot dat de acht bewoners later nog vergezeld worden door extra nieuwe bewoners. Bij aankondiging van het programma werd er namelijk gesproken zes Nederlanders en zes Vlamingen. Dat zou dus betekenen dat er nog vier bewoners bij komen.

De dagboekkamer, een inkijkje

Big Brother 2021 heeft ook een dagboekkamer. De dagboekkamer heeft een belangrijke functie in het Big Brother huis. Niet alleen kunnen de bewoners hun hart luchten in de dagboekkamer, het is ook de plek waar Big Brother zelf in gesprek gaat met de bewoners en waar ze wekelijks de naam bekend maken van de bewoner die volgens hen mag vertrekken. Bekijk hier wat beelden van de dagboekkamer vrijgegeven door RTL:

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL

Big Brother titelsong:

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 3.9]

Ook interessant:

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page