Home » Big Brother kijkcijfers 5 januari

Big Brother kijkcijfers 5 januari

Door BigBrotherNederland

Big Brother ging van start op 4 januari. Het programma scoorde goed, zo’n 1.3 miljoen kijkers hebben het realityprogramma bekeken. Echter werd het programma toen wel op twee zenders uitgezonden. Nu is de grote vraag hoe heeft het programma gescoord op 5 januari toen deze maar op 1 zender uitgezonden werd? We hebben de gegevens door middel van kijkonderzoek.nl voor je opgezocht. Big Brother is op 5 januari 558.000 keer bekeken. Het marktaandeel is 9.8% en de kijkdichtheid was zo’n 3.5%. Hiermee eindigde Big Brother op plek 23 van de top 25 best bekeken programma’s.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 3.8]

Ook interessant:

2 Reacties

Dieu 6 januari 2021 - 12:05

Wel heel jammer dat het niet gratis bekeken kan worden ee livetreams net als de eerste big brother .. zo zijn er veel mensen die niet meer echt kijken heb videoland ma via kpn dusja dat gaat ook niet graag zou ik de livestreams willen bekijken.. geef de mindere ook een kans

Beantwoord
Fiet 6 januari 2021 - 12:53

Eerder uitzenden dan half 10 zal helpen in de kijkcijfers

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page