Home » De bewoners zijn druk bezig met het uitvoeren van een geheime opdracht

De bewoners zijn druk bezig met het uitvoeren van een geheime opdracht

Door BigBrotherNederland

Hoe is de avond in het Big Brother huis verlopen? En wat gebeurd er momenteel op de Big Brother live stream? We hebben het zo goed mogelijk samen proberen te vatten. Gisteren hebben de bewoners wat gedanst. De choreografie geoefend voor de geheime opdracht waar je hier meer over kunt lezen. Als de groep daarmee klaar is gaan zij gezellig met elkaar een spelletje doen zoals huisbaas Jowi bepaald had. Weerwolven, en dat moet drie keer gebeuren. Uiteindelijk komt er een nachtelijke, vrij gezonde snack op tafel en heeft de groep een gezellige tijd. Uiteindelijk gaan de eersten naar bed, en dat betekend knuffelen! Want Jowi de huisbaas heeft besloten voor het slapengaan dat er geknuffeld moet worden. Niet iedereen ging op hetzelfde tijdstip slapen, rond half drie ging de laatste onder de wol. En rond 8:30 ging het licht weer aan. Tijd voor een nieuwe dag. De stem laat de bewoners weten dat het tijd is voor een batterijwissel. En sommige bewoners kruipen nog even terug het bed in. Thomas heeft met zijn gesnurk een enkeling wakker gehouden. Uiteindelijk is iedereen op, en wordt de was gedaan. Kortom een rustige start. Wat gaat deze nieuwe dag nog meer brengen?

Met zijn allen dansen

 

De bewoners doen het spel weerwolven

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

Ook interessant:

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page