Ziko is woest als hij hoort dat hij genomineerd is

Ziko is woest als hij hoort dat hij genomineerd is

Afgelopen avond werd duidelijk wie als eerste genomineerd zijn. Ook de bewoners in het Big Brother huis kregen te horen wie er genomineerd zijn. Zodra bekend is dat Liese en Ziko de genomineerden zijn wordt Liese emotioneel. Ziko daarin tegen werd kwaad. Bedekte even met zijn hand zijn zender en ging flink tekeer. De nodige scheldwoorden kwamen eruit. Welke we hier niet gaan herhalen… Het boeit me allemaal niet meer briest Ziko kwaad. Liese zegt vervolgens tegen hem dat ze denkt dat zij diegene is die moet vertrekken. Als de stem verzoekt dat Ziko zijn zender goed moet doen vertikt hij dat enige tijd. Els probeert Ziko rustig te krijgen en benadrukt dat het een spel is. Je bent er nog niet uit he benadrukt ze. Ziko zelf gaat gewoon door met mopperen. Theo denkt dat niemand weg moet, een soort van “mindf*ck”. Hoe zal de nieuwe dag verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 2.9]
Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 08:14

    Ziko laat zijn ware aard zien, ik vind het niet toelaatbaar hoe hij reageert en vind dat hij per onmiddellijk het huis uit moet.

  2. Werner at 11:26

    Snap dat er emoties bijkomen als je als één van de eerste genomineerd bent…maar om je zo te laten kennen…geeft me alleen maar meer de indruk dat ik op de juiste gestemd heb om te mogen blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *