Drie nieuwe bewoners betreden het Big Brother huis

Drie nieuwe bewoners betreden het Big Brother huis

De groep is nog niet compleet, zeker nu Ziko weggestemd is is er nog plek. Het is wachten tot de komst van de nieuwe bewoners. En die zijn zojuist gearriveerd, drie stuks maar liefst!

Liese weet niet wat ze ziet als ze drie nieuwe bewoners binnen ziet komen. En verwelkomt ze met knuffels. Er volgt een knuffel / voorstel ronde. De huidige groep reageert enthousiast op hun komst. Daniëlle, Theo en Thomas hebben deze drie blijkbaar uit mogen kiezen, zij zijn verkozen door de kijkers om een grotere rol te krijgen tijdens een opdracht. Theo, Thomas en Daniëlle zijn in de gameroom geweest waar geen camera bij was. Waarschijnlijk voor de tv uitzending bedoeld. In de gameroom hebben Theo, Daniëlle en Thomas deze nieuwe bewoners gesproken. Ze hebben drie vragen gesteld en daarbij hun keuze gemaakt. De vierde moest naar huis gaan. Het gaat om twee Nederlanders en één Belgische kandidaat. De nieuwelingen krijgen wat drinken aangeboden van Theo. Jill is 22 jaar en komt uit Landsmeer (NL) Zoëy is 29 jaar jong en komt uit Brussel, België. René is de oudste, 29 jaar en komt uit Hoorn, Nederland. De nieuwelingen maken kennis met elkaar en ze hebben alles enige tijd mee kunnen kijken / volgen van wat er gebeurde in het huis. René vond het prettig om een idee te hebben waar hij terecht zou komen. Hij heeft gisteren ook gekeken. Daniëlle laat weten dat de vierde persoon een heftig karakter had. Al snel wordt er een ander gesprek gevolgd. De nieuwe bewoners krijgen daarna een rondleiding en het uitpakken kan beginnen.

We voorzien deze pagina mogelijk nog van aanvullingen / updates.

Nieuwe bewoner René (naast Liese) Naast René staat Jill Op de achtergrond links loopt Zoëy

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 3.5]
Er zijn 9 reacties op dit artikel
      • Stephan at 17:38

        ‘Mijn’ is gewoon op ze Amsterdams. Niks mis mee. Ook andere grote steden zoals Rotterdam (die plakken er vaak een extra ’t’ achter), Den Haag en Utrecht hebben allemaal hun eigen accent. Andere steden of dorpen hebben ook hun eigen accenten. Wat dacht je van Fries (Frysk – dit is trouwens een officiële taal), Volendams of de accenten in het zuiden van Nederland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *