Home » Big Brother kijkcijfers 8 januari en welke beloning verdienen de bewoners?

Big Brother kijkcijfers 8 januari en welke beloning verdienen de bewoners?

Door BigBrotherNederland

Hoe goed is Big Brother 8 januari bekeken? Via Stiching kijkonderzoek hebben we de gegevens bij elkaar gezocht. Het programma is 8 januari 421.000 keer bekeken. Met een marktaandeel van 7.3% en een kijkdichtheid van 2.6%. Gemiddeld zijn er 400.000 kijkers na de start van het realityprogramma. Zou dat ook zo blijven?

Eerder heeft de groep een creatieve opdracht uit moeten voeren. De kijker zou beslissen welke bewoner het mooiste kunstwerk gemaakt heeft en welke beloning hiervoor zou staan. Via de instagrampagina is het mogelijk om te stemmen. Mogen de bewoners genieten van muziek? Of nieuws van buitenaf? Breng via de instagram pagina van Big Brother je stem uit. Door op de storyline te klikken.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.3]

Ook interessant:

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page