Home » Is Els de volgende bewoner die genomineerd wordt?

Is Els de volgende bewoner die genomineerd wordt?

Door BigBrotherNederland

Het is een rustige dag in het Big Brother huis. De bewoners genieten van het weekend en de privileges die daarbij horen. In het weekend mogen zij alcoholische drankjes. Wijn en bier. De bewoners hebben een gezellige avond gehad. Een aantal zaten urenlang in de hottub. En vrijwel iedereen lag vroeg onder de dekens. Jowi was in de nacht nog wel op, hij liep wat door het huis. De nieuwe dag is rustig verlopen. Nieuwe bewoners René, Zoey en Jill hebben hun plek in de groep al helemaal gevonden. Dat het spel gespeeld wordt is ook duidelijk Thomas en Jowi bespreken dat ze Els graag ien vertrekken uit het huis. Ook Theo en Nick hebben het plan om op Els te stemmen. Zou zij de volgende zijn die genomineerd wordt? Verder is het avondeten ook al gekookt en hopen we dat de Big Brother stem zich snel meldt voor wat actie.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.2]

Ook interessant:

3 Reacties

jolanda 9 januari 2021 - 16:56

ze zijn wel vroeg bezig met het spel te spelen helemaal theo is daar mee bezig

Beantwoord
lizzy 9 januari 2021 - 16:57

Dus geen drank doordeweeks, en niemand rookt er.

Beantwoord
Floris 9 januari 2021 - 19:42

Wel jammer om te zien dat ze zó met het het spel bezig zijn in Big Brother en niet ook een beetje genieten van het feit dát ze in dat huis zitten.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page