Home » Basiri over zijn tijd in het Big Brother huis

Basiri over zijn tijd in het Big Brother huis

Door BigBrotherNederland

Basiri moest het Big Brother huis afgelopen zaterdag verlaten. Hij kreeg de minste stemmen en daarom zit zijn avontuur er nu definitief op. Maar hoe heeft hij zijn tijd in Big Brother ervaren?

Het is heel snel voorbij gevolgen laat Basiri weten. In het begin had ik het wel moeilijk met de mirror room. De mirror room heeft mij laten nadenken. En nog een keer laten nadenken. Dat was niet makkelijk. Toen ik eruit kwam heb ik de bijwerkingen meegenomen naar het huis. Ik had het toen wel moeilijk en ben er t oen wel bovenop gekomen. Ik was wel ready om te spelen. Toen ik de nominatiebank zag zag ik het al aankomen. Ashley vond ik in het begin niet van de beste spelers maar ze heeft een hart. Ze zijn veel bezig met het spel maar vergeet niet dat het een experiment blijft. Het boeide mij niet echt of er geroddeld werd. Ik was bezig met de ervaring, geniet van het moment. Ik denk niet als ik mijzelf zou zijn als ik tactisch zou spelen want ik zei in het begin dat ik geen tactische speler was. Ik ben geen emotioneel type maar ik ben mijzelf echt tegen gekomen op emotie vlak. In de mirror room had ik het moeilijk met het toelaten van mijn emoties. Voelde ik echt huh wat gebeurd er met mijn lichaam. Maar naarmate de tijd, met het vliegtuig ben ik mijn emoties beginnen accepteren. Het voelt goed om emoties te laten doen. Ik accepteer het nu meer dan daarvoor. Ik weet niet of ik veel fans had, maar dankjewel aan iedereen mij steunde. Ik hoop op mooie berichten en nogmaals erg bedankt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Big Brother 2024 (@bigbrothernlbe)

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Ook interessant:

3 Reacties

Ingrid 19 februari 2024 - 13:00

Ik hoop zo dat de winst van Tom gisteren ook een vrijstelling opleverd en dat de Limburgers op de nominatiebank gaan zitten.

Beantwoord
Lili 19 februari 2024 - 14:46

Fantastisch jongen…

Beantwoord
Xxx 19 februari 2024 - 17:04

Erg jammer baseri beter dat jij was gebleven en ashley naar huis

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page