Een aantal Big Brother bewoners gaan in staking

Een aantal Big Brother bewoners gaan in staking

Een nieuwe dag is aangebroken in het huis en de bewoners zijn vandaag wat opstandig. Er wordt volop geklaagd tijdens het ontbijt. Zo zijn ze het eentonige eten zat en besluiten te staken. Ondertussen zijn ook de koffers voor de genomineerden Nawel en Hanne gearriveerd. Verder zien we de bewoners zich klaarmaken voor een staking, zo legt Kristof S.O.S neer met kussens. Wordt er een staking hoekje gemaakt, en met tape de tekst “Send help!” op de vloer geplakt. Verder hebben ze een “staking cirkel” ingericht waar de stakende bewoners kunnen zitten. Er staat een bank, en een kussen op de grond, deze cirkel is afgezet met tape. De bewoners in de “staking cirkel” maken bordspelletjes, deze hebben ze eerder in moeten leveren. Waarschijnlijk om de tijd wat te doden. De bewoners hebben actiepunten vastgesteld, zo willen ze onbeperkt koffie en warm water, beleg, vuur om aan te maken, meer variatie van groente en fruit, meer kruiden en niet alleen maar zout. Sommige bewoners doen niet mee, zo ligt Grace in de sauna en Nawel doet ook andere dingen. Maar of deze staking ook echt iets op gaat leveren?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 27 Average: 4.4]
Er zijn 58 reacties op dit artikel
 1. Helma at 10:33

  Helemaal geweldig, lig dubbel maaruh zonder nouchine en salar valt r weinig te lachen..en moet bekennen kristof deelt ook goed mee in dit geval…saaie tobias irritante grace en toneel speelster en snitsh nawel kunnen we missen als kiespijn…..big brother praat met ze mee aub das leuke t.v ….geef ze een.ijsje kado haha

 2. Zooitje at 10:34

  Eigenlijk kan ik de bewoners wel gelijk geven, ik moet er ook niet aan denken om een week lang hetzelfde te moeten eten. Laat de bewoners de laatste weken lekker genieten. lekker veel afwisselend eten, feestjes en drank. kan ook voor de kijker leuk zijn als ze uit hun bol gaan.

 3. rurijk at 10:39

  Kristof weet precies wat hij moet doen hij kan toch niet genomineerd. worden laat andere er voor het karretje spannen .een heel gemeen mannetje er uit zou dra het kan

 4. Joh at 10:43

  je zou ze nu echt moeten vertellen dat de oorlog is begonnen!
  Geloof mij maar dan laten sommige (als ze het hadden geweten) dit wel uit hun hoofd!
  Door te klagen over ( eentonige eten)
  3 Landen verder op hebben sommige helemaal niks meer op dit moment!
  Mijn god wat een tijd …

 5. Stephan at 10:51

  Wat een stelletje mietjes zeg. Voor aanvang van het programma was al bekend dat het anders en minder makkelijk zou gaan worden ten opzichte van de editie van vorig jaar. Niet zeuren dus.

 6. Tinne at 11:07

  Moet je maar niet mee doen aan z’n spel, maar denk dat het wel voor te lachen is wat moeten ze anders doen en eerlijk het zou me ook de strot uithangen
  Jaja BB is the big boss

 7. Cissy at 11:14

  Eerst iets geven voor veilig voedselbank! Vervolgens staken omdat oa. het voedsel eenzijdig is??? Ze realiseren zich niet wat het inhoudt voor de mensen die hiervan afhankelijk zijn. Ze moesten zich schamen…

 8. Ik at 11:18

  In BB huis krijgen ze geen wereldnieuws binnen , dus dit is echt een aktie uit zichzelf , of weer een geheime missie om iets te doen,
  Zal wel idee van Kristof zijn , dat is echt een vreselijk mannetje,
  Morgen naar huis met die gast

 9. Conny van Strien at 11:20

  Alle stakers eruit per direct het huis uit of allemaal op de bank en de 2 genomineerden laten blijven

  BB maak een statement

  • Bianca at 15:11

   Nawel en Julio zeker. En de rest al die pinnen inleveren en vol op de nominatielijst voor morgen. De arrogante mannetjes en die Grace erbij..

 10. john at 11:23

  Het beste is het gehele fake huis sluiten en allen naar huis.
  25% op de wereld heeft niets te eten en als zij niet iedere week hun feestje hebben, gaan ze al in protest.
  De russen staan voor de deur, dus sluiten die tent

 11. DUTCHY xgx at 11:39

  oorlog oekraine….misschien is dit belangrijker nieuws om te laten weten, als een liefdesbrief die naar binnen mag of een zoveel jaar huwelijk, of een van de verjaardagen of noem een aantal redenen op die gezorgd hebben dat er info van buiten naar binnen mag. ik denk dat de oorlog een heel erg belangrijk nieuws, ook omdat niet zeker is wat er nog gaat gebeuren, dit zou zeker een uitzondering zijn om hun te laten weten….

 12. Bianca at 11:54

  Ik vindt dat ze dat niet kunnen maken. hoeveel mensen moeten niet elke keer hetzelfde eten.
  ze hebben meer luxe dan andere mensen hebben. of van kunnen dromen. sorry ik heb geen sauna en hottub in mijn tuintje. ik zou zeggen de aanstichters immuniteitspin afnemen of nomineren.dat zou een top ommezwaai worden. Tis tenslotte BigBrother dus toon ballen en doe er wat aan.

 13. Xanne at 12:19

  Gelijk ook, gewoon zwijgend gaan zitten, Hanne zegt als enige ik doe niet mee maar loopt wel te zuchten en te steunen over mascara verwijderspul en tomaten snijden alsof ze kokosnoot met haar nagels moet openbreken, kom op zeg, Gelijk ook stakers laat niet met je sollen, BB gaat sowieso eerder klaar zijn dus kijken als je jullie zwijgend somber aan tafel gaan zitten. Hoppa

 14. Gerard at 13:11

  De Pin allemaal in leveren en op nieuw stemmen wie genomineerd worden…Dus deze week niemand de uit volgende week 2 man de uit die NU aan het staken zijn….
  En ten tweede geen alcohol en feest…Maar wel goede voeding stoffen geven. Zoals melk andere groente…en water is erg belangrijk voor een mens. Dat is mijn mening.

 15. Paula at 13:17

  Dat zou inderdaad wat zijn, de stakers de pin inleveren haha.
  Degene die veilig zijn gaan nu staken, hier moet BB iets mee gaan doen……zou wel leuk zijn

 16. Sandra at 10:53

  Waarom staken. Ze wisten van te voren dat het anders zou zijn. Allen pinnen eruit en het publiek mag zeggen wie eruit moet. Kristof zeker wat een bazig mannetje. Hij meent zich van alles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *