Home » Theo krijgt “illegaal” bezoek bij het hek

Theo krijgt “illegaal” bezoek bij het hek

Door BigBrotherNederland

Na het pakketje uit de buitenwereld hebben de bewoners lekker gegeten en doken een aantal dames de hottub in. Els, Daniëlle, Nathalie en Naomi bespreken hun liefdesleven. Dan wordt het gesprek verstoord door Big Brother fans die beginnen te roepen. Theo schreeuwt iemand. Hallo wijfie reageert Theo en Els schudt haar hoofd. Dat mag niet he voegt ze eraan toe. Een thuiswedstrijd gaat ze verder. Je bent populair jongen! Bizar reageert Daniëlle. Als de fans nog een keer roepen wordt het live stream geluid geblockt en volgt er een streamlock. Of Theo deze mensen kent is onduidelijk, het lijken fans te zijn. Als er weer terug beeld is zien we Nick en Theo buiten wat sportoefeningen doen. Bij het bubbelbad wordt wat later het voorval nog eens besproken. Het zou om twee dames gaan die stonden te roepen. Jowi kan het op zijn beurt niet geloven.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 3.8]

Ook interessant:

6 Reacties

Erick 9 januari 2021 - 20:28

Begint wel een beetje op Utopia te lijken zo met die streamlocks……

Beantwoord
jolanda 10 januari 2021 - 09:52

die els toch onze moraal ridder

Beantwoord
Rex 10 januari 2021 - 10:39

Ze laten wel erg veel niet zien. Regelmatig gaat het geluid ineens uit tijdens een interessant gesprek of komt er ineens een stilstaand beeld vanuit de tuin. Erg jammer.

Beantwoord
Johan 10 januari 2021 - 15:40

Je hebt gelijk Rex. Het wordt erg saai zo en je hoort en ziet het ook van de bewoners dat ze zich vervelen

Beantwoord
Johan 10 januari 2021 - 15:38

Het is logisch dat steeds minder mensen gaan kijken, het is saai ze zitten of liggen de hele dag en als er dan wat gebeurt gaat het geluid of beeld weg. Is het de bedoeling dat niemand meer kijkt? Kom op Big Brother maak het leuker en spannender

Beantwoord
Johan 12 januari 2021 - 10:21

De oude big brother bleef je gewoon de hele dagen kijken omdat er altijd wel wat was en je kon alles bekijken 24 uur lang. Nu niks en als er dan eindelijk wat gebeurt worden de camera’s weg gedraaid. Zoals nu ook de bewoners naar de gameroom en hups dat mag je weer niet zien. Waardeloos, dus zet weer de lifestreem uit want weer is er niks te beleven.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page