De Big Brother bewoners worden verrast met een vuurwerkshow

De Big Brother bewoners worden verrast met een vuurwerkshow

Reuring in de avond! De bewoners worden verrast door een vuurwerkshow. Zodra het begint te knallen rent de groep naar buiten. De meesten roepen en dansen enthousiast door het vuurwerk. Is dat speciaal voor ons vraagt Zoey aan Jowi. Ik denk het antwoordt hij. René denkt dat het van zijn achterban is en Theo meent dat het van Ajax komt. Als de vuurwerkshow erop zit wordt er geroepen naar Theo. Groetjes van Simone! Dankjewel, toppers schreeuwt Theo terug. Zegt tegen haar I love her! Ik kom heel snel terug roept hij er nog achteraan. Theo wil nog meer zeggen maar Els zegt onder andere dat hij niet terug mag praten. Later zien we een emotionele Theo. Zou het een oppepper geweest zijn voor eerder vandaag toen hij het ook moeilijk had? Wij kunnen het niet met 100% zekerheid zeggen door wie deze vuurwerkshow is opgezet…

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 2.8]
Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. Henny at 21:31

  Vindt het echt niet kunnen al de 2e keer dat hij met de buitenwereld contact heeft
  BB neemt zelf geen stappen
  Jammer vindt zo ie zo dat BB het allemaal maar een beetje toe laat ook de mega agressie
  Bij het spel kan gewoon niet

  • Tinus trucker at 22:49

   Ja Henny, vind ik ook!
   Vooral het gebruik van geaardheid als scheldwoord moet zeker een sanctie op komen dat kan heden ten dage niet meer.
   En contact met de buitenwereld kan ook echt niet! Heeft Theo niet ook bij BB gewerkt? #voortrekkerij

 2. Denise at 22:49

  Sancties voor Theo!!!

  Waarom hangt er geen sanctie aan de uitlatingen van Theo bij het groepsspel in de tuin? Er werd een woord als scheldwoord gebruikt dat vele mensen veel pijn kan doen. Dit is niet van deze tijd en ik kan niet begrijpen dat een progamma als Bigbrother hier niets aan doet.

  Daarnaast een sanctie op het reageren op berichten van buitenaf voor Theo. Hij heeft gereageerd en daardoor contact gehad met mensen buiten het huis. Dit is niet eerlijk naar andere bewoners toe. Of geef andere bewoners ook een bericht van een geliefde om dit recht te trekken. Op deze manier is het spel niet eerlijk en lijkt het of een speler voor wordt getrokken. ( zeker aangezien het bekend is dat hij een oud collega is )

 3. Ad at 00:30

  nu mag het niet en 20 jaar geleden mocht het ook niet en moet je eens kijken wat daar gebeurde een heel peloton van bart was er dus maak je niet zo druk en theo top gozer.

 4. Ruud at 11:31

  Theo is grof met woorden, loopt steeds te schelden en groffe taal.
  Het is oneerlijk dat hij wordt voorgetrokken en hij commandeert de hele groep, is stronteigenwijs en denkt alles beter te weten en vind zichzelf het beste in alles.
  Niet zo gek dat de kijkcijfers zo laag zijn, ik zou als ik RTL was de hele boel afblazen.
  Dit is niet BB zoals van weleer.

  • Denise at 11:49

   Ben ik het volledig mee eens. Het lijkt nu meer of ze een manier zoeken om de kijkcijfers omhoog te brengen door dit soort dingen ook juist op te lichten en te benadrukken in de uitzendingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *