Home » René en Els zijn de genomineerden

René en Els zijn de genomineerden

Door BigBrotherNederland

De Big Brother bewoners hebben elkaar gisteren mogen nomineren. De uitkomst hiervan was nog onbekend. Tijdens de tv uitzending van 12 januari word bekend gemaakt wie er genomineerd is. De bewoners zelf weten dit nog niet en krijgen dit naar verwachting morgen te horen.

Theo mocht als eerst en nomineert René. Omdat ik denk dat hij een spel speelt. En niet het achterste van zijn tong laat zien. De tweede is Els, en dat komt omdat ik met de oog op de groepsspelen een sterk team wil opbouwen en ik denk dat zij daar niet in past. Theo is van mening dat hij Big Brother gaat winnen. Nick gaat als tweede in de dagboekkamer zitten. Hij nomineert Els en René. Jowi mag nu ook genomineerd worden en denkt dat hij nu goed staat in de groep. Dus ik voel me comfortabel. Ik nomineer René en Nick. Nick is strategisch, ik geloof niet dat hij eruit ligt als ik op hem stem. Els nomineert Naomi. Omdat ik daar een iets mindere klik mee heb. En René, ik ken hem niet en vindt hem vaag. Zoey nomineert tijdens haar eerste nominatie René en Jill. Jill is de persoon waarmee ik het minst affiniteit heb. Maar ik denk ook dat niemand haar gaat nomineren voegt ze eraan toe. Ik denk niet dat ik haar in gevaar breng.

René nomineert Els en Nathalie. Liese nomineert Nathalie en René. Ik kan hem niet echt lezen en denk dat hij veel achterhoudt voegt ze eraan toe. Jill nomineert Els omdat ze overal commentaar op heeft. En ik kan daar niet zo goed mee overweg. En ik nomineer Liese, ik zie haar wel als grote concurrent. Naomi nomineert Els en Jill. Nathalie nomineert René en Naomi. Dat is een tactische keuze legt ze uit. We hebben dat onderling afgesproken met Theo en Daniëlle. Dan is Thomas aan de beurt. Hij kan niet genomineerd worden. Hij nomineert Jill en René. Ze komen er rustig bij. Ik heb een paar keer met hen proberen te praten. Ik vind haar echt aardig maar ik heb het gevoel dat er iets is. Ik vind haar heel raar. Dat heb ik hetzelfde als bij René. Daniëlle neemt dan plaats, ik nomineer René begint ze. Ik vind hem raar. En mijn tweede stem gaat naar Naomi. Ik vind dat moeilijk, ik vind haar mysterieus en voel mij daar niet gemakkelijk bij. Op de vraag of ze afspraken gemaakt heeft antwoordt ze ja.

Je kunt nu stemmen via onderstaande linkjes. Wie mag er volgens jullie in het Big Brother huis blijven?

Nederlanders kunnen hier stemmen

Belgen kunnen hier stemmen

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 2.5]

Ook interessant:

5 Reacties

Rex 12 januari 2021 - 22:01

Rene mag er wel uit. Els heb ik ook niets mee maar hij is een vreemde gast.

Beantwoord
Rina 12 januari 2021 - 22:34

wil ik betalen per maand zelfde als Utopia

Beantwoord
Henny 12 januari 2021 - 23:31

Van mij mag Els blijven renee is na mijn ieder niet zich zelf

Beantwoord
Charlotte 12 januari 2021 - 23:41

Ik ga voor de show en Els is niet zo interessant dus van mij mag René blijven. Hij heeft vast nog wat in petto. 🙂

Beantwoord
Hans 13 januari 2021 - 07:43

Wat heb ik mij vergist in Thomas ik dacht dat hij een maatje was van Jill en Jill is zo lieve en rustige meid de jongste in dat huis.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page