Theo heeft zijn koffer gepakt en Big Brother verlaten

Theo heeft zijn koffer gepakt en Big Brother verlaten

Theo is doodongelukkig in Big Brother, gisteren had hij al het plan om het huis te verlaten. En vandaag is dat onveranderd. Aan iedereen die dat nog niet had meegekregen vertelt hij nogmaals dat hij doodongelukkig is en dat het geen momentopname is. Hij zegt dat hij kan winnen, maar niet op deze manier het continu moeten wachten. Hij wil niet blijven om te winnen. Uiteindelijk is Theo naar de dagboekkamer gegaan en heeft aan de crew verteld dat hij het Big Brother huis wil verlaten. En is waarschijnlijk in overleg gegaan over hoe dit zo soepel mogelijk moet verlopen. Hij is absoluut niet over te halen. Uiteindelijk krijgt hij zijn koffer en zien we hem inpakken. Dit heeft hij binnen no time gedaan. Doet zijn jas aan en pakt nog een bak koffie. Je gaat eruit he zegt Els. Al drie dagen antwoordt Theo. Zo graag dat jij er in wil blijven zo graag wil ik weg voegt hij eraan toe. Als iedereen er is zegt de Big Brother stem, Theo het is tijd om te vertrekken. Theo pakt zijn spullen, neemt afscheid en verlaat het huis.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 26 Average: 4.2]
Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. Johan at 10:55

  Dit was te verwachten dat Theo weg wilde en er gaan er meer. Het rare is dat BB er niks aan doet, is het de bedoeling dat het programma stopt. Ik heb wel eens het gevoel dat die 100.000 te veel is om weg te geven en daarom het zo saai houd zodat de mensen voor die honderd dagen weg lopen

 2. NITA at 11:06

  Dat is echt onzin wat Johan zegt.
  Je moet het juist zien vol te houden. Theo is een slappe vent met veel praatjes. Big brother is gewoon 10x zo zwaar als hij dacht en dat valt hem tegen. Wie verdient er in 100 dagen nou een ton door in een huis te gaan zitten?! Theo kwam zichzelf gewoon erg tegen waarschijnlijk of heeft moeite met afkicken of zoiets. Voor zo iemand met zo veel praatjes en 100% overtuiging dat hij ging winnen. Is hij de slapste. Die er zelf uitstapt omdat hij het niet trekt. Slap slap slap. Je moet er wat voor over hebben 100.000 euro. Vooral als je net als Theo werkloos bent.

  • Johan at 11:35

   Oké hij is idd slap maar je bent het toch wel met me eens dat het erg saai is, en dat was bij de vorige BB niet zo er was altijd wel iets waardoor de bewoners veel beter met elkaar omgingen

  • Karlijn at 20:06

   Vind niet gek dat theo bb verlaat. Dood saai, geen sensatie helemaal niks. Ben benieuwd wanneer bb wat gaat doen, dit is niet te verdragen voor me ogen, zo saai. Geef ze een stomme opdracht zoals het schilderen. Beter dan een stelletje luie bank hangers te zien met akward gesprekken en stiltes.
   Tis niet eens leuk meer, alleen maar fakers

 3. eric at 11:43

  Jammer Jammer hij was de enigste die zich naar zijn leeftijd gedroeg samen met els
  de rest die er nu nog in zitten zijn een stel volwassen kleuters zoals ze zich gedragen

 4. BOB at 12:43

  Groot gelijk Theo al die censuur is niets. Een echte vent blijft onder alle omstandigheden zich zelf.
  En Hoera voor de vrijheid van menings uiting.
  Gr BOB

 5. Marcel at 12:52

  Theo was wel een beetje de smaakmaker in het huis, hij maakt grappen maar hij was ook bot. Voor hem zou het beter geweest zijn als hij eerst even nadenkt voordat hij iets roept. Een paar dagen geleden ging hij nog 100% voor het spel en zou hij doorgaan tot het einde en nu stapt hij op. Dat is gewoon slap.
  Ik ga hem wel missen.

 6. Floris at 16:03

  Verveling ?? Of zit het standje van Big Brother hem misschien meer dwars dan hij wil toegeven.
  De grootste onruststoker is nu er uit, hopelijk heeft dit een gunstig effect op de hele groep.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *