Home » Theo is er klaar mee, hij wil zijn koffer en naar huis

Theo is er klaar mee, hij wil zijn koffer en naar huis

Door BigBrotherNederland

Nick, genomineerde René en Theo zitten te praten over hun verblijf in Big Brother. Er gebeurd weinig per dag volgens Theo. Je houdt 15 uur over per dag dat je niks doet en op een f*cking bank zit. Ja cluedo of wat, drie spelletjes liggen er en drie puzzels. Ook is er amper eten. Hij vergelijkt Big Brother met de AA. Volgens René wordt dat morgen nog wat. Ik ga gewoon mijn koffer vragen gaat Theo verder. En er moet veel gebeuren om hem tegen te houden. Volgens Nick komt het wel goed. Morgen weer een leuke opdracht. Het is even testen en dan komt er van alles. Dat is het mij niet waard pik antwoord Theo. Ik heb gisteren al gezegd dat ik doodongelukkig ben. Het is vreselijk hier. Rene vind ook dat er meer moet gaan gebeuren. En Theo heeft er echt over nagedacht. Ik zie het nut er niet van in om hier te blijven. Als ze mijn koffer hier neerzetten was ik al weg. Ik heb het afgesloten. Joey en Nathalie denken hetzelfde. Maar die hebben niet besloten wat ik heb. Morgen zeg ik dat ik eruit wil. Ik zag gisteren al dat we iets mis was met u reageert Nick. Theo denkt dat het aan weinig slaap was. Maar nu ik goed slaap verander het gevoel nog niet. Nick is op zijn beurt benieuwd wat er gaat komen. Ik heb gedaan en gezegd wat ik wilde doen zegt Theo. Het houd gewoon op. Ik ga gewoon naar huis. Als mijn moment dat vuurwerk was dan haal ik niet uit het programma wat ik ervan verwacht had. Nick zou het spijtig vinden. Na 100 dagen zien we elkaar weer pik zegt Theo. Denk je dat ze morgen zeggen dat je koffer morgen klaar zetten. Theo denkt van niet. Maar zijn besluit staat vast. Gaat Theo zich aan zijn woord houden?!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 28 Average: 3.6]

Ook interessant:

15 Reacties

Gaby 13 januari 2021 - 20:55

Is toch ook belachelijk, mensen hebben de heledag geen flikker te doen. Mogen niet zelf bepalen wat ze eten wat ze drinken mogen geen peukkie roken vind het een hele slechte big brother utopia was zelfs beter

Beantwoord
Yvette 13 januari 2021 - 21:37

Het zijn volwassen mensen, die kunnen toch zelf ook wat verzinnen om te doen???

Beantwoord
Natasja 13 januari 2021 - 21:15

Theo had er al uit gezet moeten worden hij heb de bigbrother regels overtreden.

Beantwoord
Mien vos 13 januari 2021 - 21:21

Die zegt weer maar die gaat niet hoor
Die net gewaarschuwd voor zijn gedrag
Dus is zijn emotie

Beantwoord
Ton de Witte 13 januari 2021 - 21:24

De bewoners zouden een opdracht moeten krijgen wat de kijkers juist extra boeit
Misschien iets wat de maatschappij mee geholpen is of voor een goed doel

Het stilzitten en / of spelletjes spelen is niet leuk voor de kijkers en de bewoners.

Beantwoord
Henk 13 januari 2021 - 21:38

Ik vind het wel terecht dat die Theo terecht is gewezen, want zijn “scheldwoorden” worden al door andere overgenomen, ook om populair te worden, wat uiteraard het tegenovergestelde is!
Wat de nominaties betreft zou deze nominatie moeten vervallen, als afspraken onderling mogen, dan zijn nieuwelingen bijna altijd de klos, dat was ook al bij Utopia, dan blijf je altijd met dezelfde kleur- en hersenloze kliek zitten, dus BigBrother, hou deze 2 genomineerde er beide in, dan kan er bij de volgende nominatie zonder afspraak opnieuw gestemd worden, maar dan eerlijk!

Beantwoord
Brigitr 13 januari 2021 - 22:32

Er is ook weinig te doen maar dat was in de andere bb ook maar ben die blondjes lijkt het meer op robinson en nieuwe krijgen zo nooit een kans
Dus als Theo toch op stapt (wat ik niet geloof) dan Els en Rene lekker laten zitten

Beantwoord
Floris 13 januari 2021 - 22:42

Als Theo een man van zijn woord is dan stapt hij er uit en kunnen de twee genomineerden blijven.

Beantwoord
Hans 14 januari 2021 - 07:27

Ik vind Theo een olifant in een porseleinkast kast zo lomp en grof dat kan je in deze tijd niet meer maken hij scheld iedereen uit en is geen leuke gast om naar te kijken.
Dus terecht dat hij op het matje werd geroepen door Big Brother ja en nu vind die er niks meer aan.
Dag Theo en het gaat je goed gast….

Beantwoord
Vivian 14 januari 2021 - 07:30

Theo denk dat hij daar de leiding heeft ,en daarom kunnen de andere medebewoners niet hun zelf zijn,dus opstappen zou goed zijn ,dat kunnen Els en René gewoon blijven,en een gezellige groep maken,

Beantwoord
Annemarie 14 januari 2021 - 09:05

Ik vind ook dat sommige scheldwoorden niet kunnen. Maar Theo is wel de meest spraakmakende figuur in het BB huis. Het is zo doodsaai en hij zorgt voor wat opschudding. Ik kan me heel goed voorstellen dat hij het niet leuk vind. De hele dag praten en zitten en die bordspelletjes doen, nou sorry maar daar is ook niets aan om naar te kijken. Dus ik snap hem wel dat hij er uit wil . En ik hoop dat de regie er wat mee doet want voor de kijker is het ook doodsaai. Ik kan me niet herinneren dat de 1ste Big Brother ook zo saai was.

Beantwoord
Jean-paul 14 januari 2021 - 12:03

Ik wil graag zijn plaats in nemen zou een leuke kandidaat zijn

Beantwoord
kpdd 14 januari 2021 - 15:47

Grappig dat mensen verbaasd zijn over die uren van nietsdoen in BB.
Dat is toch juist de uitdaging, hoe je omgaat met het niets mogen, kunnen et cetera.
Je geeft je vrijheid voor een groot deel uit handen en gaat uitzoeken hoe je je dan redt tussen andere mensen en zeker ook met jezelf.
De eerste BB was wat dat betreft net zo.
Behalve dat ze nu toch al meer geëntertaind worden, met hun opdrachten enzo.
De kunst is om jezelf bezig te houden met het zuinige wat daar mogelijk is.
Ik denk niet dat ík het uithoud, hoor, want ik vind dat slaapzaalslapen al een ramp, maar dat hoort dus bij het je overgeven aan dit project…
Geen idee wat Theo dacht, maar die had een soort vakantiepark in het hoofd denk ik, of meer Utopia, met activiteiten als markten en zangers enzo waar je moest werken voor je geld.
Maar BB is een luxere soort gevangenis waar je als extra nadeel ook nog niet eens een eigen plekje hebt en ook nog mensen moet wegstemmen.
Een sociale hel, dus, maar leuk voor de mensenkijkerige kijker, zoals ik ; )

Beantwoord
Monique 14 januari 2021 - 22:56

Het is jammer dat er tegenwoordig helemaal niks meer mag. Theo is gewoon een Amsterdammer. Die zeggen gewoon “tyfus”. Echt niet om iemand kwaad te doen. Wat mij betreft zijn we op het diptepunt van Big-Brother beland. Ik ga er vanuit dat er gesprekken zijn geweest met Theo voordat hij het huis in is gegaan. Big Brother wist dondersgoed wat ze in huis hebben gehaald. Een spraakmakende man met temperament. En binnen twee weken wordt hij hierop afgerekend. De man die het huis in beweging bracht en aan het denken zette. Het wordt helaas allemaal niet meer gewaardeerd, maar dus blijkbaar de kop in gedrukt. Heel triest.

Beantwoord
kpdd 15 januari 2021 - 15:05

Tyfus is nog wel wat anders dan “stelletje homo’s”, zeker als hij daarmee zoiets als “slapjanussen” bedoelt.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page