Naomi krijgt een opdracht met een helium ballon om boodschappengeld mee te verdienen

Naomi krijgt een opdracht met een helium ballon om boodschappengeld mee te verdienen

Een nieuwe dag is aangebroken en deze begint al snel met een nieuwe opdracht. Naomi is naar de gameroom geroepen. Als ze terug komt heeft ze een roze ballon gevuld met helium mee met een opdracht. Ze gaat richting de woonkamer om de rest van de groep op de hoogte te stellen. Haar mede bewoners voelen de bui al een beetje hangen. Naomi leest de opdracht voor. Naomi, deze ballon bevat het boodschappenbudget van deze week. Het is jou taak om ervoor te zorgen dat deze ballon de gedurende 24 uur heel blijft. Gedurende deze periode moet deze ballon altijd in handen zijn bij één van de bewoners. De ballon mag de grond en het plafond niet raken. Als het jullie lukt deze opdracht te voltooien verdienen jullie de inhoud van deze ballon. Jij bepaald wie er verantwoordelijk is voor deze ballon. Naomi gaat met de groep in gesprek. Er wordt een tijdschema bepaald. Elk uurtje zal een bewoner de ballon vast moeten houden, ook in de nacht. Met de brei opdracht erbij wordt dat een opgave. Naomi mag bepalen en wil om het uur wisselen. Els vindt dat ook een prima plan en aangeven als er gewisseld moet worden. René denkt dat je in de nacht met zijn tweeën te zijn zodat je elkaar kunt ondersteunen en niet in slaap valt. Thomas lijkt dat ook een goed plan. ’s Nachts wordt er met koppeltjes gedaan zodat iedereen een half uurtje kan en dat elk koppeltje uiteindelijk maar één uur wakker moet zijn. Naomi begint met het eerste uur omdat ze de ballon nu ook al vast heeft.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 3.8]
Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Henny at 13:54

  Deze gaat niet lukken
  Thomas heeft hem een keer met 1 hand vast gehouden en jowi nu al meerdere keren met 1 hand vast gehouden

 2. Monique at 14:28

  Volgens mij werd er bij de opdracht gezegd dat dr ballon dichtgeknepen moest worden, bij het tuutjr. Met name Jill en Liese deden dat niet. Ik denk dat de missie al niet geslaagd is, maar dat ze dat pas na de opdracht te horen krijgen.

  • D. Oedel at 14:34

   Jaren geleden had je dar handje zand, dat moest steeds 3 uur bij 1 bewoner in handen zijn, en mocht na afloop niet minder wegen dan een bepaald gewicht. Je mocht niet wisselen, zelfs niet bij toiletbezoek. Gevolg waren heerlijke capriolen met de ene bewoner die de ander (die het zand vasthield) moest helpen de broek uit en aan te doen, vegen etc. Zonder banaal te worden gaf dat hele grappige beelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *