Home » Big Brother heeft een speciale immuniteit token voor de groep

Big Brother heeft een speciale immuniteit token voor de groep

Door BigBrotherNederland

Terwijl de bewoners aan ochtendgymnastiek doen wordt Daniëlle naar de dagboekkamer geroepen. Daniëlle reageert niet gelijk en de Big Brother stem zegt NU! Daniëlle komt terug met een doosje. Ze vertelt dat ze nieuws heeft. We hebben gewonnen met de brei groepsopdracht. Een Big Brother token. Eigenlijk is dit een knikker. Maar het is een hele waardevolle knikker benadrukt ze. Dit doosje krijgt een centraal plekje in het huis en met deze token kunnen we zorgen dat iemand niet genomineerd kan worden. Bij nadruk op we. Dit betekend dat we en dat je het niet persoonlijk mag pakken. Maar het is dus een ding die we kunnen gebruiken om iemand te “saven”. Deze gebruik je in de dagboekkamer, hij kan dus niet gebruikt worden als iemand al genomineerd is. Het wordt gezamenlijk overlegd. En kan maar één keer ingezet worden. De token hoeft niet deze week ingezet te worden. De groep gaat erover nadenken hoe ze deze in gaat zetten. Want hoe bepaal je de meerderheid. Het doosje wordt op de bar gezet en de groep gaat verder met het kiezen van diegene die voor morgen de ochtendgymnastiek mag leiden. Els mag dit doen.

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 3.3]

Ook interessant:

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page