Home » De bewoners krijgen een videoboodschap van Jill

De bewoners krijgen een videoboodschap van Jill

Door BigBrotherNederland

Afgelopen nacht is Jill onwel afgevoerd naar het ziekenhuis. Dit heeft veel inpact gemaakt bij de groep. Inmiddels is er weer nieuws over Jill haar situatie. De Big Brother roept om dat de bewoners naar de woonkamer moeten komen. Op het scherm verschijnt de tekst: een persoonlijke boodschap van Jill. Sorry dat ik jullie de afgelopen nacht zo heb laten schrikken begint ze haar verhaal. Ik was al anderhalve week niet ongesteld geworden. En gisterenavond kreeg ik heftige buikpijn, wat ikzelf niet meer kon dragen. Maar het gaat goed met mij en ik ben heel goed opgevangen benadrukt ze. Ik kan niet wachten om jullie allemaal weer te zien en te knuffelen. En er weer een gezellige dag en avond van te maken! Ik hoop jullie snel weer te zien en doet daarna een handkus. De groep geeft applaus

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 3.5]

Ook interessant:

7 Reacties

leon 22 januari 2021 - 11:25

Gelukkig is ze ok.

Beantwoord
Sabrina 22 januari 2021 - 11:55

Ben wel benieuwd hoe ze dan aan eten komt nu ze afgesloten in een hotelkamer zit en er geen roomservice is.

Beantwoord
Henny 22 januari 2021 - 12:03

Gelukkig is jill oké en mag ze straks weer het huis van bb terug
Het zou echt zuur zijn geweest als ze niet terug zou mogen
Kom op Jill ga er voor Meis

Beantwoord
lauren 22 januari 2021 - 12:18

Gelukkig is ze okay, maar de live stream is nu wel saai, de helft ligt te slapen, en Nick zit te praten over vissen.
OMG so boring.
Van mij mag er wel weer iets van actie komen.

Beantwoord
Rianne 22 januari 2021 - 12:43

Ik zag het vanacht, zooo zielig hoeveel pijn ze had. Ik ben blij dat het weer goed is en hoop dat ze snel weer terug komt.

Beantwoord
Paul 22 januari 2021 - 15:31

Eerst weer 2 weken in quarantaine neem ik aan of neemt ze vanuit het ziekenhuis mogelijk zo Corona mee het BB huis in ?

Beantwoord
Hans 22 januari 2021 - 17:34

Gelukkig gaat het goed met deze kanjer onze benjamin:-)

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page