De bewoners krijgen een videoboodschap van Jill

De bewoners krijgen een videoboodschap van Jill

Afgelopen nacht is Jill onwel afgevoerd naar het ziekenhuis. Dit heeft veel inpact gemaakt bij de groep. Inmiddels is er weer nieuws over Jill haar situatie. De Big Brother roept om dat de bewoners naar de woonkamer moeten komen. Op het scherm verschijnt de tekst: een persoonlijke boodschap van Jill. Sorry dat ik jullie de afgelopen nacht zo heb laten schrikken begint ze haar verhaal. Ik was al anderhalve week niet ongesteld geworden. En gisterenavond kreeg ik heftige buikpijn, wat ikzelf niet meer kon dragen. Maar het gaat goed met mij en ik ben heel goed opgevangen benadrukt ze. Ik kan niet wachten om jullie allemaal weer te zien en te knuffelen. En er weer een gezellige dag en avond van te maken! Ik hoop jullie snel weer te zien en doet daarna een handkus. De groep geeft applaus

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 3.5]
Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Henny at 12:03

  Gelukkig is jill oké en mag ze straks weer het huis van bb terug
  Het zou echt zuur zijn geweest als ze niet terug zou mogen
  Kom op Jill ga er voor Meis

 2. lauren at 12:18

  Gelukkig is ze okay, maar de live stream is nu wel saai, de helft ligt te slapen, en Nick zit te praten over vissen.
  OMG so boring.
  Van mij mag er wel weer iets van actie komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *