Home » René vertelt over zijn tijd in Big Brother

René vertelt over zijn tijd in Big Brother

Door BigBrotherNederland

René moest na de laatste nominatieronde Big Brother verlaten. In een interview laat hij weten hoe hij zijn tijd in het Big Brother huis heeft ervaren.

René vertelt dat het een intensief spel is en dat maakt het op sommige momenten moeilijk. Ik ben blij dat ik hier nu ben maar had graag door willen spelen. Als ik terugblik over mijn periode in het huis. dan denk ik dat in de eerste week, de mensen thuis een René hebben gezien die wat terughoudender is geweest in zijn opmerkingen. Ik was binnengekomen met een tactiek om niet meteen mijn kaarten op en en bloot te geven. Ik denk dat ik in de tweede week echt een kant van mij heb laten zien waarin ik met een opgeheven hoofd nu het huis kan verlaten. Dat is zoals ik ben. Als je zestien uur per dag met bepaalde mensen samenwoont dan heb je verschillende emoties. Je kunt blij zijn met mensen en je kunt verdrietig zijn door bepaalde acties van mensen. Maar je kan ook gewoon boos zijn op mensen. De momenten die ik in het huis heb meegemaakt die voor mij het moeilijkst zijn, zijn de momenten waarop het stil is. Je bent wel in een huis met in totaal veertien mensen. Maar ook daarin valt een gesprek wel eens stil. Of daarin heb je veel momenten waarin je je veel zou kunnen vervelen. En dan drijven je gedachtes wel eens af. Ik heb vanaf het begin een goede band gehad met Jill en ik hoop ook dat ze het spel blijft spelen op een manier wat voor haar goed voelt. Ik hoop ook dat ze ver mag komen. Ik denk dat Jowi de meeste kans maakt om te winnen. Ik vind het een hele fijne kerel en heb er een goede tijd mee gehad. We hebben goede gesprekken gevoerd. Ik gun het iedereen maar hij heeft bij mij wel een streepje voor.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.6]

Ook interessant:

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page