Home » Nathalie krijgt een sanctie omdat ze haar bed niet netjes opgemaakt heeft

Nathalie krijgt een sanctie omdat ze haar bed niet netjes opgemaakt heeft

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in Big Brother is alweer even aan de gang. Het is vrij rustig in het huis. De bewoners zijn gewekt met het Big Brother lied zoals huismeester Liese bepaald heeft. Blijkbaar zijn haar regels nu al van kracht. Verder heeft iedereen ochtendgymnastiek gedaan en daarna zien we een enkeling druk met de kledingkeuze voor vanavond, dan schijnt er een bonte avond te zijn.

Liese loopt een rondje door de slaapkamers en merkt op dat er een bed niet is opgemaakt. Ze gaat naar Julie en vraagt haar of de bedden opgemaakt zijn of het beter moet. Julie bevestigd dat de bedden op zijn gemaakt. Liese moest verschillende bedden controleren en spreekt enkele bewoners erop aan. Nathalie heeft blijkbaar haar bed niet opgemaakt en is bezig dit alsnog te doen. Moet het nog strakker dan dit, wat een gezeik hier zucht Nathalie. Ik moet als huismeester mijn regels wel opvolgen merkt Liese op. Ik ga geen straf krijgen toch vraagt Nathalie. In de huttub een klein plonsje zegt Liese. Ik ga dat echt niet doen benadrukt Nathalie. Hij was opgemaakt! Hij was dichtgegooid verbetert Liese haar. Ik ga het niet doen herhaalt Nathalie nog eens, hij was opgemaakt. Oke zegt Liese maar eigenlijk zijn de regels, bed niet goed opgemaakt een plonsje in de hottub. Er ontstaat vervolgens een discussie of het bed opgemaakt was. Volgens Nathalie is er niet gezegd dat het strak opgemaakt moet zijn. De volgende keer ga ik het strak strak opmaken. Liese zegt dat het de regels zijn. En Nathalie blijft klagen, moet ik er helemaal in? Kopje onder, dus helemaal antwoordt Liese. Ik bedoel het niet slecht naar iemand toe maar ik moest van Big Brother controleren. Nathalie loopt klagend de douche in om zich om te kleden. Ze snapt niet waarop het gebaseerd is, die van Patrick is ook niet mooi opgemaakt voegt ze eraan toe. Ze gaat toch nog eens kijken en ziet verschillende bedden die niet netjes opgemaakt zijn. Naar haar mening zijn er verschillende bedden niet opgemaakt maar gaat mopperend de hottub in. Deze is nog vrij warm. Els maakt uiteindelijk de hottub ook aan en gaat erbij zitten.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 3.6]

Ook interessant:

6 Reacties

Mea Culpa 24 januari 2021 - 13:37

Chapeau voor de redactie!

Beantwoord
Richard 24 januari 2021 - 14:11

Nathalie moet zo klagen en gewoon doen. Als er meer bedden niet goed zijn dan moeten die ook gewoon de hottub in.

Beantwoord
D. Oedel 24 januari 2021 - 17:30

Nathalie zit sowieso dagelijks uren in dat ding, wat zeurt ze nou

Beantwoord
wim 24 januari 2021 - 14:52

liese heeft nou een manier om nathalie aan te pakken dus daar gaat ze het van nemen , vreemd dat niemand er iets van zegt vooral omdat meerdere bedden niet netjes zijn opgemaakt

Beantwoord
henny 24 januari 2021 - 16:39

als je het dicht trekt is het toch ook goed
en een plonsje in de hottub en ik ook niet dat je met je kop onder hoeft
plonsje is een plonsje dan had ze dat eerder moeten aangeven
liese zoekt haar op andere bedden zijn ook niet netjes opgemaakt
dus eindelijk heeft ze iets om extra op nathalie
liese is niet eerlijk bezig
ik geef nathalie gelijk dat ze moppert
ik vindt nathalie wel top ze zegt waar het op staat en geeft haar mening
en dat kan je niet van iedereen zeggen

Beantwoord
Zeb 24 januari 2021 - 17:39

Het is erg dat ze zoveel haat krijgt op sociale media… Ik vind haar ook wel leuk 🙂

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page