Home » Tom neemt het op voor Glenn, Jimmy vindt dat Ashley in een slachtofferrol kruipt

Tom neemt het op voor Glenn, Jimmy vindt dat Ashley in een slachtofferrol kruipt

Door BigBrotherNederland

Tom is buiten wat aan het sporten en Jimmy zit erbij. Het gaat over de aankomende finale van Big Brother. Tom verwacht volgende week geen games maar leuke dingen. Voor mij is mijn droom al uitgekomen, met u en Alice hier. En als ik het overleef dan als nog he merkt Jimmy op. Je weet maar nooit er kan van alles gebeuren. Er is niet veel gebeurt deze week antwoordt Tom. Voor jou niet maar voor mij wel zegt Jimmy. Je hebt niks verkeerds gedaan ten opzichte van vorige week zegt Tom op zijn beurt.

Hoe voelt Karen zich vraagt Tom dan. Goed antwoordt Jimmy, voelt ze zich gebruikt vraagt Tom. Ja zegt Jimmy, ze voelt zich aan de kant gezegd. Had ze als ze dit nu wist een andere weg gekozen vraagt Tom. Dat weet ik niet antwoordt Jimmy. Is de vriendschap nu gedaan vraagt Tom door. Dat weet ik niet hoor zegt Jimmy. Het was voor haar heel heftig. Karen komt er vervolgens bij en Jimmy vraagt hoe haar gesprek met Ashley was. Ik hoor dat allemaal niet zucht Karen. Ze vroeg hoe ik mij voelde in mijn positie, dat maakt toch niet uit? Heeft ze nog iets vertelt vraagt Jimmy. Karen antwoordt met een lach dat ze niet meer weet wat ze allemaal zei. Niks van excuses vraagt Jimmy maar dat hoeft volgens Karen niet. Zo als haar woorden zijn, mijn echte vrienden zitten thuis he. Jimmy vindt het een beetje onhandige manier van gesprek voeren. Karen vertelt dat ze vroeg hoe het was. Ik zei dat ze het niet nodig had wat ze gedaan heeft. Verder ben ik er niet op ingegaan. En toen zei ze ja als je hier toch niet bent voor het geldbedrag. Toen zei ik nee jouw actie vond ik niet nodig. Als mensen al dingen in mijn mond schuiven heb ik er genoeg van. Dat is hier altijd zo geweest, dat ben ik zo beu pfff. Het is altijd al geweest dat ik mij moet verantwoorden. Je moet gewoon niks antwoordt Jimmy. Het is gewoon goede morgen, goede middag en goede avond. Dat kan ik prima nog een week volhouden. En kan ik beter als die mooi weer gesprekjes. En dat wij wilde drukken op de knop merkt Karen op. Dat is toch niet waar benadrukt Jimmy.

Ik heb gezegd dat ik geen gesprek met haar wil aangaan zegt Karen dan. Nu vraagt Tom die het aanhoort. Ik heb er geen behoefte aan antwoordt Karen. Dat is ook uw ding gaat Tom verder. Ik ben er geen tussenpartij in. Je moet doen waar je je goed bij voelt. Ik krijg toch alles naar mijn gezicht toe merkt Karen op. Tom denkt dat ze wel haar gevoel op tafel kan leggen. Ik begrijp dat je je zwaar gekwetst voelt, de actie die ze gedaan heeft. Ze laat je ook achter. Daar gaat het volgens Karen niet om, het gaat erom dat ze dat niet nodig had. Dat denk ik ook niet antwoordt Tom. Dat geld voor een vrijstelling gaat je eer aan en je kunt er met vier voor strijden. Karen snapt gewoon het hele punt niet. En Jimmy vindt het niet kunnen dat er 20.000 euro vanaf gegaan is. Karen verwacht dat ze door deze actie niet ver gaat komen. Het is niet winnaar waardig. Iets kopen is dat volgens Tom nooit. Er heeft niemand mij in de steek gelaten, iedereen laat zijn ware aard zien benadrukt Karen. Jimmy vindt dat Ashley slachtoffer kruipt. Eerst zichzelf verstoppen en nu met een air rondlopen dat wij iets aangedaan hebben. Zo ga ik het niet doen. We hebben niks verkeerd gedaan.  Own het dan gewoon.  Karen vond het van Glenn ook niet echt fijn. Doelend dat hij meteen naar Ashley ging. Tom benadrukt dat de rest niet wist wat er gebeurt was. Er zijn altijd twee kanten. Onze mening is niet hetzelfde als die van haar maar je kunt wel luisteren. De heftigheid hebben wij niet meegemaakt, jullie zeggen dat ze zes keer op de knop had gedrukt maar dat wisten wij niet he. Ik wilde van haar horen wat er gebeurt was. Ik had het ook niet verwacht dat ze het ging doen. Maar nu is het gebeurt, je kunt er niks meer aan veranderen. De hele situatie is gewoon absurd eindigt Jimmy.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 4.4]

Ook interessant:

23 Reacties

Gezina 29 maart 2024 - 15:04

Geweldig dat Ashley een vliegtuigje krijgt. Die Jimmy niet heel snel naar zijn vriendjes. Bah vreselijk hoe hij iemand zo negeert. Dacht dat hij wel wist hoe dat voelde. Maar daar twijfel ik nu erg aan. Medelijden Jimmy. Dus eruit samen met de kinderen Alice en Tyron. Vieze kinderen.

Beantwoord
bob 29 maart 2024 - 15:11

die jimmy is de grootste stoker die ooit in bb heb gezeten en karin is niet te vertrouwen

Beantwoord
Jack Frost 29 maart 2024 - 15:30

Jimmy speelt het op zijn manier. Ik zeg niet dat de andere beter zijn maar ze spelen het spel tenminste niet zo achterbaks als Asley

Beantwoord
Peter 29 maart 2024 - 16:39

Jimmy terechte winnaar van Big Brother 2024
Bij Ashley is alles nep heel erg geniepig roddels vertellen over iedereen.
Karen is echt heel erg dom en een mee loper.
Hondje van Ashley.
Nee er mag maar één iemand de winnaar worden en dat is Jimmy en mijn stem heb je

Beantwoord
Erwin 29 maart 2024 - 17:10

Wie speelt hier een slachtoffer rol ? Ashley natuurlijk. Geen wonder dat een aantal bewoners het gezien hebben met Ashley en niet alleen vanwege de 20.000. Als Madame haar zin niet krijgt dan draait zij door.

Beantwoord
Meta Lankenau-Ramali 29 maart 2024 - 17:26

Was echt heftig om Ashley gisteravond zo alleen en vol verdriet tegen het apathische aan uren in de hottub te zien zitten. Alleen omdat ze het spel speelt. Gelukkig heeft ze steun van Glenn en Tom haar beste vriendin heeft haar ook late vallen. Zet hem op Ashley laat je niet klein krijgen.

Beantwoord
Susan 29 maart 2024 - 17:50

Wat een geweldige actie van Ashley! En dat ze nu een vliegtuigje krijgt is helemaal top, even een hart onder de riem steken, want zoals die anderen al de hele week tegen haar doen, dat is niet leuk en ook niet fair. Op deze manier heeft zij ze geweldig teruggepakt! Voor mij is zij een topper en ik hoop dat zij samen met Glenn de eindstreep haalt.

Beantwoord
Alex 29 maart 2024 - 18:22

Betje doelloos geklets achteraf allemaal.

Beantwoord
Lei 29 maart 2024 - 18:53

Mooi gedaan van Ashley. Die gezichten van die achterbakse kids Alice en Tyron. Geweldig. Hopelijk niet in de finale die twee.

Beantwoord
Marjorie 29 maart 2024 - 19:12

@JACK FROST
Mis ik iets of is er iets mis?
Geef eens een voorbeeld waarop ze het spel achterbaks heeft gespeeld…of zeg maar gerust ‘tactisch’
Ze spelen het haast allemaal daar op de man (lees: Ashley) omdat ze haar een geduchte tegenstander vinden en wellicht ook jaloers dat ze het spel speelt zoals het hoort; hard en meedogenloos
Haar vrienden zijn thuis en gelijk heeft ze.
En probeer er eens met een (psychologische) andere blik naar te kijken. En geheel objectief

Beantwoord
Astrid 29 maart 2024 - 19:23

Ashley speelt het spel heel goed. Ze is niet achterbaks, maar recht door zee war ze wil. En trouwens ze is al zes keer genomineerd. Iedereen wou haar uit het huis hebben. Niemand gunde haar een spelticket en trouwens het geld is van bb.

Beantwoord
Tonny 29 maart 2024 - 19:34

Jimmy mag wel naar huis de grootste roddellaar weg ermee

Beantwoord
Poohdini92 29 maart 2024 - 21:57

Iedereen heeft op zijn manier gelijk, behalve de ‘generaal’ die is uit geregeerd/gekocht en mag wat mij betreft het huis zo snel mogelijk verlaten. Wat een droeftoeter is dat zeg….

Beantwoord
Erna 30 maart 2024 - 00:43

Jimmy heeft zelf ondervonden hoe het is om genegeerd en gepest te worden. Daarom snap ik niet hoe hij nu zo kan doen, is hij vergeten hoe het voelde of vindt hij het wel mooi om te doen. Hij wil het spel goed en waardig spelen maar dat heeft in 2 dagen beide bij de vuilnis gezet. Van mij mag hij erbij gaan staan

Beantwoord
Josje 30 maart 2024 - 02:45

Toen Jimmy zijn vriend Dilano op de bank zette, liep hij ook continu te janken. Dat was ook een vette slachtofferrol Jimmy. Hij valt me zo tegen nu. Hij praat met iedereen mee. En die Alice voelt zich ineens heel wat nu ze haar vriendjes Tom en Tyron om zich heen heeft. Ik vind het knap dat Ashley het nog zo lang vol houdt, ik had die ‘kindergarten’ allang verlaten. Pestkoppen. Van mij mag Glenn of Ashley winnen.

Beantwoord
brus 30 maart 2024 - 11:21

Ik vond Jimmy altijd wel eerlijk en hoopte dat Ashley, Jimmy of Glenn zou winnen. Maar Jimmy heef tmet zijn houding naar Ashley bij mij afgedaan, Karen trouwens ook. Randy vind ik ook niets maar goed ik heb nu wel op hem gestemt in erin de blijven. Die andere gun ik het gewoon niet meer.

Beantwoord
Stan 30 maart 2024 - 11:25

De slechtste verliezer wint straks het spel.😂

Beantwoord
Henny 30 maart 2024 - 12:58

Ik snap Ashley wel de hele tijd wordt je niets gegund. Dan het vuile spel wat de rest buiten Glenn om speelt. Laat Glenn of Ashley dan maar winnen.

Beantwoord
Jolanda 30 maart 2024 - 13:38

Karen zo snel mogelijk eruit

Beantwoord
Rob Smit 30 maart 2024 - 15:57

Ashley is zo dom dat ze niet door heeft dat ze €20.000 van de winnaar heeft gestolen, wie dat dan ook wordt.

Beantwoord
anita 30 maart 2024 - 18:22

Wie het beeld heeft gezien dat ze 6x drukte moest ik toch aan dat enge meisje denken van Halloween…

Beantwoord
Lydia lepee 30 maart 2024 - 19:07

Rob en Anita jullie hebben gelijk!
Ze is heel eng en dom!
De winnaar is 20 000 € kwijt…zo erg vind ik dat.
Nade belasting schiet er niks meer over!

Beantwoord
Astrid 1 april 2024 - 20:22

Het is nog steeds big Brother geld. Ashley speelt het spel heel goed.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page