Home » Tom en Tyron praten hun onenigheid uit en er staat een mysterieuze stellage in het huis

Tom en Tyron praten hun onenigheid uit en er staat een mysterieuze stellage in het huis

Door BigBrotherNederland

Na het spel van vandaag verloopt de middag vrij rustig. Jimmy gaat met nieuwe bewoners Nouschka en Sabeau buiten rennen. Het groepje doet maar liefst 50 rondjes rennen en Jimmy houdt dat met enige moeite ook vol. Ondertussen staat er in de groene kamer een mysterieuze stellage. Maar wat daarmee moet gebeuren is voor de groep niet duidelijk. Er mag in ieder geval niet aangekomen worden. Eerder sprak Big Brother de bewoners erop aan.

Basiri loopt er een rondje omheen en kijkt er aandachtig naar. In de stellage zit water. Als Tyron ook even komt kijken zegt Basiri dat hij denkt dat ze water van boven naar beneden moeten doen. Ik weet niet wat het is man antwoordt Tyron terwijl hij naar de stellage kijkt. Ondertussen wordt erover gespeculeerd wat het zou kunnen zijn en wat ze ermee zouden moeten doen. Verder besloot Tom ook met Tyron te praten. Eerder deed hij dit ook al met RonahiTyron negeert Tom de laatste tijd, de twee hebben geen leuke band meer met elkaar. De twee gaan buiten even zitten om het uit te praten.

Tom verteld eerst hoe het bij hem overkwam, zijn kant van het verhaal. Bij ons toen we de game aan het spelen waren gunde wij iedereen alles doelend op de laatste king en queens game. Toen wij de keuze kregen heeft Ronahi gezegd dat Dilano en Jimmy wilde. Ik heb ook een goede band met Jimmy en hebben we samen overlegd dat we voor hen gingen. Ik had niet verwacht had dat jij kwaad zou worden. Het viel mij op dat er wat was. Danny is toen ook naar mij gekomen. En ik zei toen ook al dat hij zich er niet mee moest bemoeien. Ik was vroeger hetzelfde als jou, dus ik begrijp dat. Ik heb toen ook gezegd ik laat hem doen. Ik heb gezegd dat als jij niet zou komen het gesprek aan te gaan. Bij het nomineren heb ik gezegd dat jij eruit komt en ik heb met Doriana geen band. Ik wilde je er niet opzetten maar ik voelde het aan en het was voor mij een makkelijke keuze. Ik wist niet dat jij boos zou zijn door een gun spelletje.

Tyron verteld dat het daar niet begonnen is. Bij mij is het begonnen met de wens put. Dat jij je zo raar gedroeg, jij wilde de coins en we kozen voor het diner. Je was gepikeerd, deed raar, zonderde je af. Daarna heb je heel de week raar gedaan. Rare keuzes gedaan. En toen dacht ik ik heb er geen zin in. Ik vond dat je in een keer veranderd was. De eerste week was het gezellig en in de tweede week deed je afstandelijk en raar. We hadden afgesproken als je elkaar van de lijst af kunt halen doen we dat. Dat stoort mij dan gewoon. En dan hoor ik dat je tegen Randy gezegd zou hebben dat je niet op hem gestemd zou hebben. Volgens Tom is dat niet zo. Ik heb tegen Randy niks gezegd, Ariana heeft het wel aan mij gevraagd. Anders had ik dat echt wel gezegd als hij het vraagt. Tyron antwoordt dat hij het al aan zag komen. Ik heb er dan gewoon geen energie voor en dacht dan laat ik het maar zo. We leefde naast elkaar heen en dit was voor mij de beste beslissing. Ik wilde dat het goed zou komen maar we hadden daar onze tijd voor nodig. Tom legt uit dat hij moe was geworden tijdens de wensput game. En hoe het verlopen was. Toen kwamen er allemaal mensen en daar had ik geen zin in. Maar ik kan al mijn keuzes tegen jou vertellen benadrukt hij. Ook de ruzie onderling zegt Tyron, dan denk ik fiks dat gewoon even. Dat hebben we gisteren gedaan antwoordt Tom. Daarna legt hij uit dat hij gewoon geen goede klik had met Ronahi. Karen en Basiri hebben ook even onenigheid gehad over de nominaties. Ik wil niet op vrienden stemmen, dat is niet mijn bedoeling. Ik wil hier met vrienden staan. Zo kwam het niet over geeft Tyron toe. Ik dacht het even te negeren maar ik had daar nog geen behoefte aan er energie in te steken. Ik heb niks tegen u benadrukt Tom. Het was in overleg met haar, ik ging niet alleen op jou. Ik ben blij dat je hier bent. Het ging mij gewoon om het principe laat Tyron weten. Het ging echt in overleg zegt Tom. Het waren onderlinge misverstanden merkt Tyron op. En dat hebben we niet uitgesproken toen. De mannen geven elkaar de hand en daarmee lijkt de lucht voor nu geklaard.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.7]

Ook interessant:

7 Reacties

Alex 4 februari 2024 - 14:30

Tom heeft blijkbaar met een hoop mensen iets goed te maken.

Beantwoord
Gerard 4 februari 2024 - 15:06

Wat een stelletje kleuters het is een Spel dus waarom zo doen..vriendje of vriendinnetje pff. Jongens HET IS EEN SPEL..

Beantwoord
Lili 4 februari 2024 - 15:15

Fantastisch….zo moet het…respect voor Tom en Tyron…laat die Rohani er niet meer tussen komen.

Beantwoord
marie-louise 4 februari 2024 - 15:38

weer vertelde tom niet de waarheid en steekt hij de schuld van tyron nominatie op ronahi. valse man

Beantwoord
jeroen 4 februari 2024 - 15:43

haha het ging in overleg zegt tom . laat me niet lachen het was tom die zo als altijd zijn zin opdringt.
weinig eerlijkheid kent die man

Beantwoord
Gonny Roosen 4 februari 2024 - 20:38

Die Rohani moet niet zoveel roddelen, die verdraaid de boel en niet Tom

Beantwoord
Lili 5 februari 2024 - 01:21

Helemaal mee eens…

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page