Home » Doriana in tranen en Danny vindt dat hij niet terecht op de nominatiebank staat

Doriana in tranen en Danny vindt dat hij niet terecht op de nominatiebank staat

Door BigBrotherNederland

Nadat Doriana buiten met Ronahi en Randy gesproken hebben over het feit dat ze nu genomineerd zijn komt Alice ook even bij haar kijken. Al snel bast Doriana in huilen uit. Sorry snikt ze maar dat hoeft volgens Alice niet. Het moet er gewoon even uit voegt Ronahi eraan toe. We zijn er voor jou benadrukt Alice. Heb je schrik voor buiten vraagt Ronahi. Ik weet het niet snikt Doriana. Ik accepteer het gewoon he dat ik genomineerd ben benadrukt ze. Dat is gewoon zo, het is het spel. Maar je weet niet veel van de buitenwereld.

Danny zit binnen te kletsen over het feit dat hij genomineerd is. Ik hoop nu dat in de toekomst die verhalen stoppen. Het zijn altijd dezelfde die iets krijgen of gegund worden. En ook de manier waarop. Als je  verliest in een spel heb je het zelf in de hand maar als iets afgepakt wordt is dat anders. Dat is mijn mening daarover. Ik sta liever op de nominatie bank als ik het zelf er niks aan kan doen door bijvoorbeeld een verlies van het spel. Ik sta er nu niet terecht op, door iemand anders die met een vinger gewezen heeft. Het is een deel van het spel, een onderdeel maar het zijn altijd dezelfde die iets gegund wordt.

Doriana zit ondertussen nog steeds buiten te praten. Haar emotionele bui is inmiddels wat minder. Uiteindelijk gaat ze in bed liggen, even tot rust komen. Glenn lijkt zijn nominatie wat minder zwaar op te pakken. Hij is vooral benieuwd hoe hij er in de buitenwereld voor staat. Mocht je nog niet gestemd hebben kan dat nu onderstaande linkjes. Let er wel op dat je stemt op de bewoner je in het huis wilt houden.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 5]

Ook interessant:

6 Reacties

Snijers linda 22 februari 2024 - 14:27

Wie heeft nu buiten Sabeau bezig gehoord tegen Randy niet normaal meer dan een halfuur langer heeft ze gepraat tegen hem , en wat allemaal Randy werd het zo moe toen ze eindelijk stopte en opstond ,deed randy een geluid van brrr en pfff hij was blij dat hij van haar af was echt niet normaal dat kind foei foei echt ziek

Beantwoord
Sylvia 22 februari 2024 - 16:18

Wat Doriana betreft kan ik begrijpen dat ze zoveel verdriet heeft.
Haar zogenaamde vriendin laat haar zomaar vallen.

Hoe kan je op iemand gaan stemmen die je niet eens moet hebben?
Ze waren toch beste vriendinnen?

Ik denk dat Doriana het nu zeker weet. En als ze eruit mocht gaan?
Ik zou het verdrietig vinden. En dan komt ze er ook achter hoe Rohani werkelijk is!

Danny? ach, dat is een man die een beetje niet tegen zijn verlies kan. Hij praat te veel de laatste tijd en gaat stampvoeten als er iets niet gaat werken voor hem?

Zeer kinderachtig.
Van mij mag hij er ook uit en Glenn mag blijven.

Beantwoord
Alex 22 februari 2024 - 17:19

Het wordt nu één groot tranendal.

Beantwoord
Eduard 22 februari 2024 - 22:17

Daaaaag Doriana!! Ik ga je missen als kiespijn!

Beantwoord
anny 22 februari 2024 - 22:45

wat een klein kind is danny zeg

Beantwoord
Coc Slobbe-Welsink 23 februari 2024 - 10:03

Danny is boos dat hem iets is afgepakt. Zou hij niet precies hetzelfde gedaan hebben als hij de gelegenheid gekregen zou hebben? Ook dat gedoe over “zij” tegen “wij” is weer als vanouds. Het concept met duo partners heeft daar dus niets aan afgedaan. Ik zou het wel geinig vinden als Ashley aan Ronahi gekoppeld wordt… eenskijken of ze, Ashley , dan nog zo uit de hoek komt zoals ze nu doet…ik vond haar geweldig..zo als ze zich nu manifesteert wordt ze met de dag minder leuk…

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page